• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

01.11.2019

07:15

SRPSKI KINGSI NAJGORI U NBA! Najslabiji start Sakramenta u poslednjih 29 godina!

Košarka

SRPSKI KINGSI NAJGORI U NBA! Najslabiji start Sakramenta u poslednjih 29 godina!

Podeli vest

Košarkaši Sakramenta imaju naslabiji start sezone u poslednjih 29 godina! Kingsi su u noći između srede i četvrtka izgubili od Šarlota (111:118), pa su trenutno najgora ekipa u NBA ligi sa skorom od pet poraza iz isto toliko utakmica

Ekipa čiji je generalni menadžer Vlade Divac i za koju nastupaju srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica ovako slab učinak poslednji put imala je 1990. godine, kada je takođe počela sezonu sa pet poraza.

SUROVO ISKRENO! Bogdanović: Očajan sam!

Samokritičan

Uvek polazim od sebe, ja sam trenutno očajan, ali nastavljam da radim i verujem u sebe i ovaj tim

Bogdan Bogdanović, košarkaš Kingsa

Odbio Dončića

Zbog loših rezultata prvi se na udaru medija u Americi našao Vlade Divac. Novinar renomiranog sportskog portala "Ringer", Kevin O'Konor, ističe da bi Divac trebalo da snosi posledice zbog loših odluka.

- Vidim da mnogi navijači krive trenera Luka Voltona. Samo što bih ja postavio neka pitanja, a to su: Ko je sastavljao tim? Ko je izabrao Marvina Beglija ispred Luke Dončića? Ko je draftovao Jorgosa Papajanisa? Ko je dao Harisonu Barnsu 20 miliona dolara? Odgovor na sve to je Vlade Divac - poručuje Konor.

Foto: reuters

Divac se zasad nije oglašavao, a naš as Bogdan Bogdanović priznaje da njegova ekipa igra nedopustivo slabo.

- Trebalo bi da nas je sramota kako smo igrali, posebno jer smo bili domaćini u ovom meču. Prosto nema opravdanja za ovako slabe partije. Imamo dosta iskustva i dovoljna nam je jedna utakmica da se vratimo na pobednički put. Ne želimo da stvorimo gubitnički mentalitet, mi nismo takva grupa igrača - objašnjava Bogdanović.

Biće bolje

Bek reprezentacije Srbije je na meču sa Šarlotom postigao 12 poena, a dvocifren učinak je imao i srpski košarkaš Nemanja Bjelica koji je zabeležio 11 poena. Međutim, nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea kaže da nije zadovoljan svojom igrom.

- Uvek polazim od sebe, ja sam trenutno očajan, ali nastavljam da radim i verujem u sebe i ovaj tim. Čim počnemo da pobeđujemo, biće mnogo lakše i za nas i za navijače. Razumem da su naši navijači frustrirani, je nisu očekivali ovako loše rezultate. Iskreno, nismo ih ni mi očekivali. Ali kao što sam rekao, već posle prvog trijumfa sve će biti bolje - zaključuje Bogdanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija