• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2019

14:02

LOVA DO KROVA! Evroliga: Barsa ima najveći budžet, Zvezda najmanji!

Košarka

LOVA DO KROVA! Evroliga: Barsa ima najveći budžet, Zvezda najmanji!

Podeli vest

Košarkaški klub Barselona sa 41 milionom evra ima najveći budžet od svih klubova koji se takmiče u Evroligi, dok je beogradska Crvena zvezda sa 8,3 miliona evra na poslednjem mestu, objavio je francuski list "Ekip"

Kako je navedeno, crveno-beli su jedini klub u Evroligi čiji je budžet manji od 10 miliona evra, a ispred tima sa Malog Kalemegdana su Alba (11 miliona), Asvel (11,4 miliona), Žalgiris (11,9 miliona)...

Moskovski CSKA, aktuelni šampion Evrope, nalazi se na drugoj poziciji sa budžetom od 40 miliona evropskih novčanica, a slede ga Real Madrid (40 miliona), Himki (33,3 miliona) i Olimpija iz Milana (31 miliona).

(VIDEO) REAL TROJKAMA SLOMIO ŽILAVU ZVEZDU! Hrabri crveno-beli poraženi od kraljevskog kluba!

Turski Fenerbahče, koji predvodi srpski trener Željko Obradović, zauzima šestu poziciju sa budžetom od 30 miliona evra.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija