• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2019

14:29

PRED KRKU! Milojević: Odlučnije i pametnije u napadu

Košarka

PRED KRKU! Milojević: Odlučnije i pametnije u napadu

Podeli vest

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević, pred meč 6. kola ABA lige protiv Krke, izjavio je da njegova ekipa mora da odigra odlučnije i pametnije u napadu u odnosu na prethodne mečeve

- Sutra gostujemo Krki koja posebno dobro igra na svom terenu i gde svake godine padne neko od favorita za titulu. Imamo jednu pobedu iz pet mečeva, ali su svi ti porazi došli od objektivno boljih ekipa od nas. Moramo prvo kroz trening, a tek onda kroz utakmice da povratimo samopouzdanje. Očekuje nas težak meč gde uz agresivnu odbranu, moramo da budemo daleko odlučniji i pametniji u napadu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede koja bi nam mnogo značila za nastavak takmičenja - rekao je Milojević.

Mega je u prošlom kolu ubedljivo izgubila od Budućnosti i ima skor od 1-4, dok je Krka poražena na svom terenu od Primorske i posle pet rundi u regionalnom takmičenju ima dve pobede i tri poraza.

Plejmejker Mege Nenad Miljenović je istakao da ekipa ima dovoljno vremena da se spremi za utakmicu u Novom Mestu.

NOVI IZAZOV ZA ZVEZDU! Gavrilović: Tabela ne predstavlja realnu snagu Igokee!

- Krka je ekipa koja odlično igra na domaćem terenu, vrlo često favoriti za osvajanje lige gube u Novom Mestu. Mi pre svega želimo kroz ovu nedelju da unapredimo našu igru i da na utakmici to i pokažemo. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i da odemo na gostovanje sa jasnom idejom kako možemo da pobedimo - izjavio je Miljenović.

Utakmica između košarkaša Krke i Mege igra se sutra do 18 sati u hali "Leona Štuklja" Novom Mestu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija