• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.11.2019

09:32

(VIDEO) MEMFIS POKVARIO SLAVLJE! Gudurić pet poena u pobedi Memfisa u Parkerovoj noći!

Košarka

(VIDEO) MEMFIS POKVARIO SLAVLJE! Gudurić pet poena u pobedi Memfisa u Parkerovoj noći!

Podeli vest

Košarkaši Memfisa, uz pet poena Marka Gudurića, pobedili su u gostima San Antonio 113:109 u NBA ligi

Reprezentativac Srbije za 12 minuta pogodio je dva od tri šuta i uhvatio četiri skoka.

U njegovoj ekipi najviše su se istakli Džeren Džekson sa 24 i Dilion Bruks sa 21 poenom, dok je kod domaćina Lamarkus Oldridž ubacio 19.


Na istom meču Sparsi su ukazali čast legendarnom francuskom košarkašu Toniju Parkeru tako što su povukli dres sa brojem devet, koji je sa velikim uspehom nosio nastupajući za franšizu iz Teksasa.

DONČIĆA U BOSTONU ZVALI U ZVEZDU! Dalas izgubio, Bobi nije ni ušao u igru!

Los Anđeles Klipersi su sa povratkom Kavaja Lenarda u Toronto slavili protiv aktuelnog prvaka 99:89, uz samo 12 poena prošlosezonskog MVP-a finala, Juta je nanela novi poraz Golden Stejtu 122:108, Hjuston je savladao Nju Orleans 122:116 sa 36 pogodaka Džejmsa Hardena, dok je Minesota bila bolja od Detroita 120:114.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija