• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2019

14:43

NIJE ODUSTAO OD SNA! Bjelica: Bilo je teško, ali obećavam, vratićemo se!

Košarka

NIJE ODUSTAO OD SNA! Bjelica: Bilo je teško, ali obećavam, vratićemo se!

Podeli vest

Još uvek nije odustao... Nemanja Bjelica posle deset godina igranja za reprezentaciju ima jedan nedosanjan san i želi da ga ispuni sledećeg leta

Bjelica je sa reprezentacijom Srbije igrao i osvajao medalje na Evropskim i Svetskim prvenstvima, ali je zbog povrede propustio Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

POSETA! Tomašević i Jao Ming dogovorili saradnju dva saveza!

 

Želim da osvajam titule i medalje i sigurno da mi je san da se plasiramo na Olimpijske igre u Tokiju i osvojimo medalju sledećeg leta. Svima su nam u glavi Olimpijske igre, ali prvo moramo da se plasiramo za Tokio. Očekuje nas veoma težak kvalifikacioni turnir, ali moramo da budemo spremni i odigramo na našem najvećem nivou. Moramo da se plasiramo na Igre u Tokiju - rekao je Bjelica za FIBA.com.

Košarkaš Sakramenta se još jednom osvrnuo na Svetsko prvenstvo u Kini, za koje je rekao da je bilo razočaravajuće za "orlove", ali i istakao da treba razmišljati o budućnosti.

Svetsko prvenstvo se nije završilo onako kako smo očekivali, ali vratićemo se, uveren sam u to -poručio je Bjelica.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija