• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.11.2019

13:10

VELIKI IZAZOV! Mirotić na El Klasiku kao Ðorđević, Bodiroga, Savić...

Košarka

VELIKI IZAZOV! Mirotić na El Klasiku kao Ðorđević, Bodiroga, Savić...

Podeli vest

Crnogorac sa španskim državljanstvom Nikola Mirotić biće tek 14. košarkaš u istoriji koji će odigrati El Klasiko za oba rivala Real Madrid i Barselonu, a peti sa prostora bivše Jugoslavije

Pred sutrašnji duel u Madridu, u sklopu 8. kola Evrolige, Mirotić će ući u društvo Aleksandra Ðorđevića, Dejana Bodiroge, Zorana Savića i sadašnjeg centra Barselone Anta Tomića.

Tomić je direktno prešao iz Reala u Barselonu, Ðorđević je svojevremeno u obrnutom smeru, Bodiroga je prvo nastupao za Real, a onda Barselonu, za razliku od Savića, ali niko nije izazvao takav "bum" kao Mirotić jer je od svoje 14. do 23. godine proveo u kraljevskom klubu.

ZVEZDA JE SIROTINJA SA 8,3 MILIONA EVRA! Čović: Zvuči kao mnogo novca, ali to je izuzetno mala suma!

Dobre igre odvele su ga u NBA ligu, igrao je za Čikago, Nju Orleans i Milvoki, pre nego što je letos odlučio da se vrati u Španiju, ali u Barselonu.

Sada će prvi put doći u Madrid posle odluke, zanimljivo zajedno sa Tomićem nakon što su bili saigrači u Realu pre sedam godina.

Uz njih sa obe strane El Klasiko, kako prenosi Mundo Deportivo, osetili su Španci Hose Luis Galilea i Santi Abad, Amerikanci Derik Alston i Majkl Hokins, Poljak Maćej Lampe, Grk Janis Burusis, Argentinac Pepe Sančez, Francuz Alan Digbo i Portorikanac Hose Ortiz.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija