• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2019

15:10

VELIKI USPEH SAVEZA I DRŽAVE SRBIJE! Danilović: Bićemo sjajni domaćini, idemo u Tokio!

Košarka

VELIKI USPEH SAVEZA I DRŽAVE SRBIJE! Danilović: Bićemo sjajni domaćini, idemo u Tokio!

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović izjavio je danas da je dobijanje kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre, u muškoj i ženskoj konkurenciji, veliki uspeh KŠ i države Srbije

 

Nakon što je i zvanično potvrđeno da će Srbija biti domaćin muškog i ženskog kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre, javnosti se obratio predsednik saveza.

ZVANIČNO! Srbija domaćin olimpijskih kvalifikacija!

- Ovo je veliki uspeh Košarkaškog saveza i veliki uspeh države Srbije, bez čijih garancija ne bismo ni mogli da dođemo u situaciju da pobedimo u ovom izboru. KŠ se mnogo zahvaljuje državi Srbiji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, Ministarstvu omladine i sporta i Vladi Srbije. Verujem da ćemo biti sjajni domaćini, kao i mnogo puta do sada, kao i da će se obe naše reprezentacije plasirati na Olimpijske igre u Tokiju, uz veliku podršku ljubitelja košarke u Srbiji, koji će uživo moći da uživaju u vrhunskoj košarci - rekao je Danilović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija