• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

09:15

AMERIKANAC U DRESU "ORLOVA"? Selektor Kokoškov otkrio da li Srbija dovodi NBA CENTRA!

Košarka

AMERIKANAC U DRESU "ORLOVA"? Selektor Kokoškov otkrio da li Srbija dovodi NBA CENTRA!

Podeli vest

Igor Kokoškov, novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije, progovorio je o Frenku Kaminskom koji bi navodno mogao da postane reprezentativac Srbije

Nedavno se u medijima pojavila vest da bi Frenk Kaminski mogao da postane reprezentativac Srbije s obzirom na to da ovaj NBA igrač ima srpske korene.

Ipak Kokoškov kaže da je to još uvek veoma daleko od realizacije. 

SRPSKO-HRVATSKI OBRAČUN - JOKIĆ SE POIGRAO SA ŠARIĆEM, Bogdanović POKAZAO TRI PRSTA pa ugasio Vizardse! (VIDEO/FOTO)

(VIDEO) BOMBA! KOKOŠKOV DOVODI NBA CENTRA U REPREZENTACIJU! Amerikanac srpskih korena oblači dres "orlova"?

 

- Nažalost, nekad jedna poluinformacija može da bude mnogo važnija od istine. Kaminski... ja ne znam tu situaciju, to je jedno od pitanja, koje mi je postavljeno u relativno dugom intervjuu, koje je izvučeno iz konteksta kao ekskluzivitet i bombastičan naslov. A odgovor, ja bih rekao ovako... svako ko ima zvanično zakonsko pravo, ko ima srpski pasoš, dobar je košarkaš, ima talenta i kvalitet, potencijalni je reprezentativac - kazao je za Glas Amerike Igor Kokošokov i dodao:

LEBRON I OBRVA UKRALI POBEDU, 6 poena Gudurića za 13 minuta u porazu Memfisa! (VIDEO)

AMERI SE PITAJU, ŠTA JE TO GUDURIĆ REKAO LEBRONU? Džejms ga pogledao, potapšao po leđima i rekao "cenim to, čoveče"!

 

- Znači, mi nemamo nikakav zvaničan kontakt sa Kaminskim, imamo našeg trenera Darka Rajakovića tamo (u Finiksu, prim. aut) i on će verovatno imati taj kontakt, da vidimo gde je, šta je itd, ali kažem to je nešto što je u ovom trenutku vrlo apstraktno. U jednom trenutku ćemo napraviti inicijalni kontakt i videti koliko je to realno - kazao je selektor.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

On je sad srbin koliko sam i ja amerikanac,i ako znam nešto engleskog jezika.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija