• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2019

07:15

FIBA PROVALILA AMERE! Svetska kuća košarke razotkrila prevaru protiv Buluta!

Košarka

FIBA PROVALILA AMERE! Svetska kuća košarke razotkrila prevaru protiv Buluta!

Podeli vest

Dramatične obrise poprimila je borba za najspektakularnijeg basketaša sveta zbog neregularnih radnji Marsela Esonvunea, pa je Svetska kuća košarke (FIBA) produžila rok za glasanje

Trka za najspektakularnijeg basket igrač sveta, koja je donela "foto finiš" Amerikanca Marsela Esonvunea i Srbina Dušana Domovića Buluta, dobiće i svoju drugu rundu posle neregularnog glasanja u režiji Esonvunea. 

Telegraf je već pisao o pokušaju Amerikanca i njegovog tima da konstantno budu u vođstvu ispred Buluta sa glasovima, ustanovljeno je da se održavao u vrhu "sa sjajnom marketinškom ekipom", kako nam je i sam rekao, zbog čega je "FIBA3x3" reagovala i proglasila drugu rundu borbe.

O tome je obavestila javnost putem svog instagram profila.

- Svake godine organizujemo izbor za najspektakularnijeg besketaša posredstvom društvenih mreža kako bi navijači glasali za svoje favorite. Ove godine kandidati su koristili određene marketinške tehnike zbog kojih glas navijača nije mogao da dođe do izražaja. Zbog toga proglašavamo drugu rundu u kojoj će moći da se glasa za dva lidera. Dušan ili Marsel? glasajte za nekog od njih dvojice - stoji u proglasu FIBA.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija