• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

23:04

EVROLIGA: Mirotić pokorio Himki, Fenerbahče posle produžetaka slavio protiv Albe, Micić namestio ruku protiv Baskonije!

Košarka

EVROLIGA: Mirotić pokorio Himki, Fenerbahče posle produžetaka slavio protiv Albe, Micić namestio ruku protiv Baskonije!

Podeli vest

Košarkaši Barselone slavili su kao gosti protiv Himkija 102:94 u odličnom izdanju Nikole Mirotića, koji je ubacio 28 poena

Nakon prošlonmedeljnog poraza u Moskvi protiv CSKA izabranici Svetislava Pešića vratili su se na pobednički kolosek trijumfom nad nezgodnim Himkijem, koji je u svojim redovima imao raspoloženog Alekseja Šveda, strelca 23 poena.

Kod Barselone je osim maestralnog Mitorića dominirao i Malkom Dilejni sa 17, odnosno Ante Tomić sa 15 poena.

Prilično uzbudljivo bilo je u Istanbulu gde je Fenerbahče posle produžetaka slavio protiv berlinske Albe sa 107:102. Među izabranicima Željka Obradovića dominirao je Kostas Slukas sa 23 poena uz nepogrešiv šut sa linije slobodnih bacanja, odnosno samo jedan promašaj iz igre.

 

 

Uze solidnog Nanda De Koloa i Derika Vilijamsa, zapažen je bio i nekadašnji košarkaš Partizana Žofri Lovernj, koji je ubacio 15 poena, dok se u strelce upisao i Vladimir Štimac ostvarivši tri poena.

Košarkaši Anadolu Efesa bili su ubedljivi na gostovanju ekipi Baskonije slaveći rezultatom 102:77 uz odličnu partiju Šejna Larkina, strelca 24 poena, dok je srpski reprezentativac Vasilije Micić ubacio 13 poena uz tri trojke.

 

 

U ostalim mečevima vredi istaći da je Zenit zabeležio prvu pobedu u ligi trijumfom na domaćem terenu protiv Asvela 75:70, a u atinskom derbiju Panatinaikos je slavio protiv Olimpijakosa 99:93.

 

 

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija