• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

07:15

(VIDEO/FOTO) BRUTALNO ZGODNA KOŠARKAŠICA PODIGLA ITALIJU NA NOGE! U TANGAMA izašla na teren i pokazala šta ume, od nje mnogima nije dobro!

Košarka

(VIDEO/FOTO) BRUTALNO ZGODNA KOŠARKAŠICA PODIGLA ITALIJU NA NOGE! U TANGAMA izašla na teren i pokazala šta ume, od nje mnogima nije dobro!

Podeli vest

Italijanska košarkašica, ali i manekenka Valentina Vinjali podigla je Italiju na noge svojim izazovnih fotkama

Iako je dobra i pod obručima, Valentina briljira u modelingu zbog svog izazovnog izgleda. Često muškarce dovodi do ludila svojim obnaženim fotografijama.

ITALIJANI U NEVERICI! Teodosić ih je opet naterao da mu se poklone (VIDEO)

Igra u Drugoj ligi Italije. Nedavno je potpisala za Atenu basket iz Rima.

Valentina se još 2010. godine našla u finalu izbora za Mis Italije, što joj je otvorilo vrata manekenske karijere. Između ostalog, bila je i Plejbojeva zečica.

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GAMEDAY ?

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 30. Нов 2019. у 9:30 PST

 

 

 

 

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija