• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2019

23:15

ODBIO SAM ĐORĐEVIĆA! Milutinov otkrio detalj koji mu je promenio karijeru!

Košarka

ODBIO SAM ĐORĐEVIĆA! Milutinov otkrio detalj koji mu je promenio karijeru!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Milutinov otkrio je da je svojevremeno odbio poziv doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, koji je te godine trenirao Panatinaikos, zbog želje da pređe u konkurentski Olimpijakos

On je u intervjuu za magazin "We Are Olympiacos" otkrio da je mogao da redove ljutog rivala svog sadašnjeg kluba.

- Imao sam ponude Olimpijakosa, Panatinaikosa i nekih drugih evropskih klubova. Na klupi Panatinaikosa tada je sedeo Saša Đorđević i želeo je da me dovede. Ali smatrao sam da je za mene najbolje da potpišem za Olimpijakos. Znao sam sistem rada, čuo samo pozitivne stvari u klubu. Onda sam zvao menadžera, on mi je sve potvrdio, rekao sve najbolje o klubu. A takođe, zaista sam želeo da igram sa Vasilisom Spanulisem i Jorgosom Printezisom. Čast je igrati sa njima - rekao je Milutinov.

Prošle sezone se ustalio kao jedan od najboljih centara Evrope, pa je letos privukao interesovanje moskovskog giganta CSKA.

- Imao sam ponudu na stolu, ali je uprava kluba odlučila da me zadrži. Bio sam pod ugovorom, pa sam ostao. Profesionalac sam i kad nešto potpišem želim da to odradim. I veoma sam srećan što sam ostao. Sad mogu da mislim samo o svom timu - rekao je srpski centar.

O Nikolinom odlasku u NBA se priča još od 2015, kada su ga San Antonio Sparsi draftovali sa 26. pozicije.

- Da budem iskren, kad sam potpisivao za Olimpijakosa mislio sam samo o tome kako ću da odem u Sparse. Sada, nisam toliko lud za idejom da odem u NBA. Ako dobijem šansu, idem. Ali neću da idem tamo i da ne nemam nikakvu ulogu i ako uslovi nisu pravi, neću da idem tamo da sedim na klupi. Želim da igram i nema šanse da samo sedim tamo - jasan je Milutinov.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija