• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

26.12.2019

20:28

MOĆNI MICIĆ ZA POLUVREME RAZBIO MAKABI! Srbin dominirao protiv Izraelaca, Micov i Nedović videli preokret CSKA! (VIDEO)

Košarka

MOĆNI MICIĆ ZA POLUVREME RAZBIO MAKABI! Srbin dominirao protiv Izraelaca, Micov i Nedović videli preokret CSKA! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Efesa pobedili su danas Makabi na domaćem terenu sa 99:79 u 16. kolu Evrolige

 

Najefikasniji igrač u pobedi turskog kluba bio je srpski reprezentativac Vasilije Micić, koji je postigao 23 poena, dok je u ekipi Makabija najprecizniji bio Džejk Koen s 15 poena. 

ZVEZDAŠI PODIGLI GLAS, NE DAJU FAJEA: Žao mi ga je, veliki borac, gine, baca se za svaku loptu...

Posle neizvesne prve četvrtine, košarkaši turskog kluba stigli su do prednosti u drugoj deonici, a uz precizan šut s distance održali ubedljivu prednost do samog kraja.

Sredinom poslednjeg kvartala Efes je vodio sa maksimalnom prednošću od 22 poena, te do kraja utakmice nisu dozvolili svojim protivnicima da im se rezultatski približe. 

Foto: Euroleague.com

Košarkaši CSKA iz Moskve pobedili su italijanski Milano sa 78:75. 

Ekipu iz Rusije predvodio je Danijel Haket, koji je postigao 28 poena, dok su u italijanskom timu najefikasniji bili Serhio Rodriges i Arturas Gudaitis sa po 13 poena.

CSKA je već u prvoj deonici stigao do prednosti od šest poena, ali je sredinom druge četvrtine usledio rezultatski preokret. Košarkaši iz Italije bili su precizni prilikom izvodjenja slobodnih bacanja i na taj način uspeli da stignu do prednosti.

Treći period igre doneo je izjednačenu igru oba tima, vodjstvo se smenjivalo na obe strane, ali je serijom poena u poslednjoj četvrtini CSKA uspeo da reši pitanje pobednika.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija