• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2019

17:28

SPREMA SE HAOS U "MORAČI", HOĆE DA SMESTE ZVEZDI! Tajna policija Crne Gore namešta svoje agente da glume "delije" i izazovu nerede!

Košarka

SPREMA SE HAOS U "MORAČI", HOĆE DA SMESTE ZVEZDI! Tajna policija Crne Gore namešta svoje agente da glume "delije" i izazovu nerede!

Podeli vest

Crvena zvezda ne želi da igra meč visokog rizika u "Morači" protiv Budućnosti (ponedeljak, 18, Arena TV), strahuju crveno-beli od nereda i to s pravom

Još uvijek nije poznato da li će do odigravanja i doći, jer je Zvezda tražila odlaganje, a čeka se odluka ABA lige.

Kako piše Borba.me u bezbednosnim krugovima se spekuliše da bi moglo doći do incidentnih situacija, za koje bi se okrivila srpska strana.

ABA LIGA ĆUTI! Dobila pismo od Zvezde, pa prebacila lopticu u Podgoricu!

BUDUĆNOST NEĆE ODLAGANJE! Zvezdi u "Morači" garantuju bezbednost!

 

- Kako saznajemo, unutar ANB (Agencija za nacionalnu bezbednost) je već održan niz sastanaka sa ovom temom, a obavljeni su razgovori sa nekim grupama iz Podgorice. Prema pojednim informacijama koje se mogu čuti u bezbednosnim krugovima, ne isključuje se mogućnost incidenata, "navijača" Crvene Zvezde, koji bi bili ubačeni u dvoranu od strane tajne policije Crne Gore. Takve informacije su stigle i do srpskih bezbednosnih službi prethodnih dana - prenosi Borma.me.

NAPETA SITUACIJA! Zvezda TRAŽILA ODLAGANJE meča u Podgorici, čeka se ABA liga!

CRNOGORCI PRETILI ZVEZDI, ŠEHOVIĆ PORUČUJE: Koncentrisaćemo se samo na parket!

 

Kako navodi pomenuti izvor scenario je smišljen u kuhinji crnogorske tajne policije, a da bi se, u ovoj teškoj političkoj situaciji u državi, prst sumnje uperio u Srbiju.

- Svedoci smo prethodnih godina raznih incidentnih situacija, pa pribegavanje novom scenarijima nije nemoguće. Ukoliko dođe do odigravanja meča, a izvesno je da hoće, bilo kakva incidentna situacija, bez obzira na boju šala ili dresa onoga koji taj incident inicira, ići će na dušu organizatora, odnosno ANB-a. Kako saznajemo, grupe navijača Crvene Zvezde u Podgorici su već obavile niz sastanaka sa svojim članovima kako bi se uzdržali od bilo kakvih incidentih situacija - navodi Borba.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 4 godine

Kada je Čović drmao koševe, gadjao kesama mokraće trenera Partizana, gadjao pp aparatima i slično onda vam je to bilo normalno. Naravno da nije lično to radio, ali je bilo u njegovoj režiji. Zapamtite, Čović je zlo za košarku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija