• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2019

19:51

CRNOGORCI BRUJE: Budućnost pobedila Zvezdu službenim rezultatom 20:0!

Košarka

CRNOGORCI BRUJE: Budućnost pobedila Zvezdu službenim rezultatom 20:0!

Podeli vest

Derbi meč 13. kola Jadranske lige između Budućnosti i Crvene zvezde neće biti odigran u zakazanom terminu

Crveno-beli nisu otputovali u Podgoricu jer kako je rekao predsednik kluba Nebojša Čović crveno-beli nisu hteli da preuzimaju odgovornost za nešto što može da se dogodi i da su u skladu sa tim ostavili ekipu u Beogradu.

VUČIĆ O ODLUCI ZVEZDE: Pričao sam sa Čovićem, bolje odigrati meč za nekoliko dana nego da se dogodi nešto loše!

POJAVILI SE SNIMCI IZ "MORAČE"! Zvezde nema, a evo šta rade košarkaši Budućnosti (VIDEO)

 

Objasnio je da naše bezbednosne agencije nisu mogle da isključe mogućnost na nacionalnoj osnovi usmerenog ka igračima i stručnom štabu srpskog kluba.

Igrači Budućnosti i službena lica su odradili protokol. "Plavi" su odradili zagrevanje, a arbitri podbacili loptu tačno u 18 časova kada je meč trebalo da počne. U najvećoj podgoričkoj dvorani bilo je oko 500 navijača. Arbitri Sašo Petek, Mario Majkić i Dragan Porobić su se potom povukli u svlačionicu... 

EVO ŠTA SE DESILO! Direktor Zvezde otkrio kako je izgledao razgovor sa Bokanom!

(VIDEO) DRŽAVA NAM NIJE ZABRANILA! Čović: Ne rušimo ABA ligu, ali ne možemo ovo da trpimo! Jedna razbijena glava vredi mnogo više od utakmice!

 

Pojedini crnogoski mediji prenose da će meč biti registrovan službenim rezultatom 20:0 za Budućnost. Videćemo da li će zaista tako i biti. 

- Propozicije su jasne, ista situacija desila se pre nekoliko dana u ženskoj WABA ligi, kada je Budućnost Bemax trebalo da dočeka Berou, ali gošće nisu doputovale - prenosi CDM.me.

- U slučaju da se ekipa neopravdano ne pojavi na utakmici ili neopravdano odbije učestvovanje na utakmici, ta ekipa automatski gubi tu utakmicu rezultatom 0:20 i, kada je to primenjivo, ne prolazi u dalje krugove takmičenja -  stoji u Članu 32.1 pravilnika ABA lige.

U pravilniku se dodaje da pored automatskog poraza, disciplinski sudija ili direktor lige mogu da izreknu novčanu kaznu od 15.000 ili 50.000 evra. Disciplinski sudija će odluke o tome doneti kada se okonča celo 13. kolo.

Iz ABA lige se još nisu oglašavali na potez crveno-belih i tvrdnje Nebojše Čovićeva da šampion Srbije nije dobio zvanični odgovor regionalnog takmičenja na zahtev za odlaganje utakmice.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Sto nas zabole i ovako ce brzo ABA liga da pukne Srpskim klubovima nije mesto necu Nacistima.

MilosObilic1389

pre 4 godine

На барикаде! А не на утакмице... Времена су... - конкузна...!?

Ana

pre 4 godine

Bravo junaci, kakve juncke pobede...Pa to su ti profesionalci... Umesto da je I Buducnost realno sagledala situaciju I sportski se ponela trazuci odlaganje kako bi u fer uslovima odigrali utakmicu I smirili tenzije... Ne oni su junacki izasli I junacki pobedili, a sve u junackom crnogorskom duhu. Bravo. Velicanstvena pobeda

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija