• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

31.12.2019

17:49

KOŠARKAŠICA MILICA DABOVIĆ OTKRIVA ZA INFORMER! Pomirila sam se sa sestrom Jelicom!

Košarka

KOŠARKAŠICA MILICA DABOVIĆ OTKRIVA ZA INFORMER! Pomirila sam se sa sestrom Jelicom!

Podeli vest

Pomirila sam se sa sestrom Jelicom (45), mnogo mi je nedostajala, otkriva slavna srpska košarkašica Milica Dabović (37) u razgovoru za Informer!

Milica je prošle nedelje svom sinu Stefanu u Beogradu slavila drugi rođendan, a na veselju se pojavila i Jelica, sa kojom doskoro nije razgovarala!


Rođendanskom slavlju prisustvovala je i najmlađa sestra Ana (30), tako da je to bio prvi susret sve tri sestre Dabović posle dugo vremena. Do neslaganja je došlo nakon što je Jelica objavila knjigu u kojoj je detaljno pisala o batinama koje je dobijala od oca Milana, košarkaškog trenera.

Oprostila batine

Milica joj je zamerila zbog toga, međutim odlučila je da ipak pređe preko svega.

- Jelica se udaljila od nas kada je izašla ta knjiga. Ja sam često plakala za njom, mnogo mi je nedostajala. Pre dva-tri meseca otišla sam u jedan lokal u Beogradu. Zapalila sam nargilu i plakala, nisam mogla da se smirim koliko mi je nedostajala, pa sam joj poslala poruku da je volim. Sada redovno posećuje mog Stefana, volimo se - kaže Milica.

POROĐAJ, PA ODMAH NA TEREN? NE BIH TO PONOVILA! Kapitenka srpskih košarkašica kaže da joj je 2019. godina bila najbolja u životu!

Sada su ponovo srećna porodica, sa sve bratom Milanom koji je trenutno u zatvoru.

- Ja kažem roditeljima da im se divim jer imaju četvoro dece, a četiri probisveta. Ali niko od nas nema lošu dušu. Možda grešim, ali ja sam odrasla u ljubavi i volim roditelje, iako sam dobijala batine. Protivnik sam nasilja i ne opravdavam ih, ali tada se drugačije živelo - objašnjava košarkašica.

Dečko je potkradao

Devojka koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila Evropski šampionat i olimpijsku bronzu posle uspeha u košarci doživela je brojne tragedije na privatnom planu. Prvo ju je pretukao bivši dečko Šime 2017, a onda je rodila sina čoveku za kojeg se, kako kaže, ispostavilo da je kleptoman i lažov.

- Šime je potrošio mojih 100.000 evra. Ljuba, Stefanov otac, krao mi je stvari iz stana. Prodao je čak i Stefanova kolica i zlatan lančić. Čula sam da je kleptoman i patološki lažov, da je bio na lečenju. Nismo se čuli ni videli već pet meseci, Stefan raste bez oca. Zato i ne želim više dece, bila sam sama i dok sam bila trudna i kad sam se porodila. Nisam ni sanjala da ću izabrati najgoru moguću osobu da bude otac mom detetu. Hvala Bogu, rešila sam se ološa konačno - zaključuje Milica.

Niko me ne dira u Albaniji

Milica Dabović se i dalje bavi profesionalno košarkaškom i igra u Albaniji, u Skadru. Takođe, na Tari, gde je sa ocem trenirala, organizovaće košarkaški kamp u avgustu.
- Dobro se osećam i zato igram. U Albaniji je sve super, ljudi imaju predrasude i misle da mene tamo neko maltretira i vadi mi organe. Ja se uvek ogradim da su možda takvi Albanci sa Kosova i Metohije, ali ovde nemam problema - kaže Milica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija