• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

01.01.2020

11:50

NEGDE JE ZAPISANO DA UZIMAMO ZLATO U TOKIJU! Naš najbolji basketaš veruje u uspeh na Olimpijskim igrama!

Košarka

NEGDE JE ZAPISANO DA UZIMAMO ZLATO U TOKIJU! Naš najbolji basketaš veruje u uspeh na Olimpijskim igrama!

Podeli vest

Najbolji basketaš na planeti Dušan Domović-Bulut, jedan od srpskih sportista koji su obeležili 2019, izjavio je da je uveren kako će naredna, olimpijska, godina biti još uspešnija

 

Basketaši Srbije su u godini iza nas izborili plasman na Olimpijske igre u Tokiju, gde će ovaj sport imati premijeru, a Domović-Bulut ističe da se cilj zna - zlato.

KOKOŠKOV BEZ DLAKE NA JEZIKU: To što se zovemo Srbija neće nas automatski odvesti na OI, ekipa mora da bude iznad sujete i ega!


- Iskreno, smatram da je negde zapisano da se kući vratimo sa tom zlatnom medaljom. To bi bio jedan savršen način da se zatvori krug putovanja koji smo mi imali - rekao je Domović-Bulut Tanjugu.

Srpski basketaši su prethodnih godina četiri puta bili svetski i dva puta evropski šampioni, uključujući i odbranu titule 2019. godine.

- Jedan od najboljih momenata je objava direktnih kvalifikacija na Olimpijske igre. Tu je odbrana zlata na EP, ali moram da pohvalim i neke privatne organizacije koje su organizovale turnire u Novom Sadu i Beogradu, gde smo konačno imali priliku da igramo pred domaćom publikom.

Foto: Twitter

Ipak, jedno priznanje je posebno - Najspektakularniji basketaš u izboru FIBA i navijača.

- Ta nagrada mi najviše prija. Kada dobijete poštovanje od ljudi koji su najvažniji za razvoj sporta, zbog kojih je sport bitan, a to su navijači, onda je to ultimativna nagrada - ne krije Domović-Bulut.

Na kraju, nije moglo da izostane ni posebno priznanje Košarkaškog saveza Srbije.

- Iskreno nisam očekivao. Veoma sam ponosan što sam dobio ovo priznanje i što se moje ime našlo zajedno pored imena Sonje Petrović i Bogdana Bogdanovića. Moj put je bio malo drugačiji, ne samo moj nego i moje ekipe, tako da svako veliko priznanje prija - istakao je 34-godišnji basketaš.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija