• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2020

16:34

KLASA JE VEČNA! Obradović proglašen za najboljeg trenera u prošloj dekadi, Jokić drugi Evropljanin u NBA!

Košarka

KLASA JE VEČNA! Obradović proglašen za najboljeg trenera u prošloj dekadi, Jokić drugi Evropljanin u NBA!

Podeli vest

Trener Fenerbahčea Željko Odbradović proglašen je za najboljeg košarkaškog stručnjaka u protekloj dekadi, prema oceni uglednog portala Jurohups

Srpski stručnjak je dobio 49 odsto glasova, odnosno 1.690 od ukupno 3.450, a iza njega su u izboru ostali Ćavi Paskval sa 16 odsto glasova i Pablo Laso sa 13 odsto.

- Nema sumnje da je Obradović definisao prošlu dekadu svojim redom u Panatinaikosu i Fenerbahčeu. Žoc je ta dva kluba doveo do elitnog statusa u Evropi - navodi se u obrazloženju.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić je bio drugi u izboru za najboljeg Evropljanina u NBA ligi.

Centar Denvera je dobio 24 odsto glasova i ostao je iza Dirka Novickog kome je poverenje dalo 46 odsto čitalaca Jurohupsa.

Na trećem mestu je Janis Adetokumbo sa 16 odsto glasova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija