• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2020

23:37

FRKA ISPRED TUNELA! Lučić ušao u klinč sa Zvezdinim navijačem, a posle utakmice je rekao nešto što niko nije očekivao!

Košarka

FRKA ISPRED TUNELA! Lučić ušao u klinč sa Zvezdinim navijačem, a posle utakmice je rekao nešto što niko nije očekivao!

Podeli vest

Košarkaš Bajerna Vladimir Lučić ušao je u klinč sa navijačem Crvene zvezde ispred tunela na putu ka svlačionici u meču između dva kluba u Evroligi

Navijač je nešto dobacio Lučiću, ovaj mu nije ostao dužan i sve je pretilo da preraste u fizički sukob, ali se na kraju zaustavilo na verbalom trvenju.

Ipak posle meča, reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Partizana rekao je da je odrastao uz Zvezdine navijače ističući da između njega i njih postoji obostrano poštovanje.

Ja volim da igram u ovoj atmosferi i odrastao sam igrajući pred Zvezdinim navijačima. Posebno su me stvari koje su se desile u prethodnom periodu mene motivisale da igram što bolje, tako da - ništa se nije desilo" - rekao je Lučić koji je na komentar novinara da je "jedan od najmanje vređanih igrača od strane navijača Zvezde" (uzimajući u obzir sadašnje i bivše igrače Partizana), odgovorio sa : "Obostrano poštovanje".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija