• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2020

10:04

CECA JE CRVENO-BELA, ALI NISAM MOGAO DA JE ODBIJEM! Košarkašu Mornara teško pao susret sa pevačicom

Košarka

CECA JE CRVENO-BELA, ALI NISAM MOGAO DA JE ODBIJEM! Košarkašu Mornara teško pao susret sa pevačicom

Podeli vest

Košarkaš Mornara Uroš Luković pred meč sa Partizanom u 14. kolu ABA lige kaže da očekuje pobedu nad crno-belima

- Očekivanja su pobeda, ove godine pogotovo, jer je Mornar napravio ozbiljnu ekipu i ima velika očekivanja. Težimo ka prva četiri mesta, imali smo neke kikseve, ali došli smo tu da ispravimo taj kiks protiv Igokee i da pobedimo ako možemo - rekao je Luković za Partizan TV.

ŽOC IZBACIO LOVERNJA IZ EKIPE! Besan zbog noćnih izlazaka, nediscipline, dekoncentracije...Da li je Partizanu potreban ovakav Žofri?

NIJE SAMO LOVERNJ, PARTIZAN NACILJAO I NBA POJAČANJE! Crno-beli dovode igrača Golden Stejta? (VIDEO)

 

Na pitanje da li je išao na koncert pevačice Svetlane Ražnatović, ili ju je samo sreo na aerodromu Luković se našalio.

- A ne, Svetlana me pitala da se slikamo, nisam mogao da odbijem, veruj mi, znaš da mi je teško bilo... Iako je crveno-bela i ne volim je, ali morao sam da ispoštujem - dodao je Luković, a potom se vratio takmičenju.

- Budućnost i Partizan su jedini sigurni po mom mišljenju u najbolja četiri. Ovo sve ostalo će biti "tuča" do poslednjeg kola. Kako i za četiri, tako i borba za opstanak, jer sad i Igokea i Mega i Zadar... biće baš čupavo dole - zaključuje Luković.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija