• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

21:46

EVROLIGA! Larkin zgromio ASVEL, Lučić ubacio 15 poena Olimpijakosu, ali džabe!

Košarka

EVROLIGA! Larkin zgromio ASVEL, Lučić ubacio 15 poena Olimpijakosu, ali džabe!

Podeli vest

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su na svom terenu ASVEL sa 101:74, u okviru 20. kola Evrolige, dok je Olimpijakos pobedio Bajern Minhen rezultatom 89:72

Lidera Evrolige Efes do trijumfa je predvodio naravno Šejn Larkin. Amerikanac je ubacio čak 29 poena, a imao je i sedam asistencija, šest skokova, te po jednu ukradenu i izgubljenu loptu.

 

 

Pomogli su mu Rodrigo Buabi, koji je postigao 14 poena, Sertač Sanli dodao je 13, a Krunoslav Simon i Džejms Anderson po 10 poena.

(FOTO) NEMCI NOKAUTIRALI CRVENO-BELE! Pognute glave, Zvezda opet pala posle produžetka!

MARINKOVIĆ RASTUŽIO ZVEZDAŠE! Razgoropadio se i srušio Zenit za DESETU POBEDU Valensije!

 

Kod gostiju iz Liona najefikasniji je Amine Noa sa 16 poena, dok su po 12 ubacili Pejn i Žan-Čarls. U narednom kolu turska ekipa gostuje Realu, dok ASVEL ide u Atinu na meč sa Panatinaikosom.

 

 

 

Olimpijakos je u 20. kolu upisao trijumf na svom terenu protiv Bajerna 89:72. Bajern se držao do početka četvrte četvrtine kada domaći dolaze do vođstva koje ubrzo postaje dvocifreno, a do kraja meča razlika raste i do nedostižnih 20 poena.

Najbolji u crveno-belom dresu grčke ekipe bio je Bugarin Saša Vezenkov sa 20 poena, a 14 poena ubacio je Ogastin Rubit. Po 10 poena u redovima Olimpijakosa imali su Jorgos Printezis, Antonios Konijaris, Brendon Pol i Vejd Boldvin. Srpski centar Nikola Milutinov imao je 6 poena (2/5 iz igre, 2/2 penali), 5 skokova i dve izgubljene lopte za 23 minuta na parketu.

U redovima Bajerna, srpski reprezentativac Vladimir Lučić imao je 15 poena (5/8 iz igre, 2/2 penali), 2 skoka, 5 asistencija, 1 izgubljena lopta za 26 minuta, Ti-Džej Brej je imao takođe 15 poena, a Greg Monro je upisao dabl-dabl sa 11 poena i 12 skokova.

 

U poslednjem meču dana Panatinaikos je u neizvesnom meču slavio protiv Žalgirisa u "OAKA Areni" 96:94 uz odličnu partiju Tarisa Rajsa, strelca 20 poena i najefikasnijeg igrača domaćeg tima. Odmah iza njega po učinku su bili Dašon Tomas sa 16 i Nik Kalates sa 14 poena.

U redovima poraženog tima istakli su se Lukas Lekavičijus i Tomas Vakulp sa po 16 poena.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija