• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2020

23:10

EVROLIGA! Real se namučio, 14 poena Lučića u porazu Bajerna, "stotka" Albe (VIDEO)

Košarka

EVROLIGA! Real se namučio, 14 poena Lučića u porazu Bajerna, "stotka" Albe (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida savladali su Baskoniju sa 70:69 u 23. kolu Evrolige

Nije bilo lako Madriđanima, gosti su im disali za vrat tokom većeg dela utakmice. Malo ih je delilo od produžetka. Međutim, Stauskas je faulirao Kampaca, koji je iskoristio jedno od dva bacanja i ispostaviće se doneo pobedu svojoj ekipi.

Kod domaćih najefikasniji je bio Trej Tompinks sa 20 poena, dok su Gabrijel Dek i Fakundo Kampaco postigli po 10 poena, s tim što je Argentinac imao i 11 asistencija.

Kod Baskonije najbolji je bio Ševon Šilds sa 14 poena. Pratili su ga Tornike Šengelija sa 12, odnosno Met Džening sa 11 poena.

GAŽENJE! Žalgiris nemilosrdan prema Olimpijakosu, 7 poena Milutinova! (VIDEO)

PALA I MOSKVA! Micić predvodio Efes do pobede protiv CSKA (VIDEO)

 

Košarkaši berlinske Albe iznenadili su na gostovanju Amani sa 102:96. To je prvi poraz na svom terenu u elitnom takmičenju za italijansku ekipu posle dva meseca i neuspeha protiv Crvene zvezde.

Najefikasniji je bio Markus Erikson sa 22 poena, a pratili su ga Johanes Timan sa 13, te Pejton Siva i Luk Sikma sa po 12 poena. Kod Armanija najbolji je bio Vladimir Micov sa 20 poena i pet asistencija.

Trijumfovali su i košarkaši ASVEL-a, koji su na svom terenu savladali minhenski Bajern sa 75:65.

Ekipa iz Liona je tako prekinula niz od čak šest poraza, a najzaslužniji za to su bili Pejn i Tejlor sa po 15 poena.

Kod Bavaraca najefikasniji su bili Vladimir Lučić i Matijas Lesor sa po 14 poena

 

Standings provided by Sofascore LiveScore



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija