• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

00:50

NOVI SKANDAL! Košarkašima zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju!

Košarka

NOVI SKANDAL! Košarkašima zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju!

Podeli vest

Košarkašima Sloge iz Batočine nije dozvoljeno da preko administrativnog prelaza Jarinje uđu na Kosovo kako bi u severnom delu Kosovske Mitrovice odigrali utakmicu u okviru Druge srpske lige

Kako je preneo portal "Kosovo onlajn", na svom Fejsbuk profilu košarkaš Trepče Igor Dašić naveo je da je ponovo zabranjen prolazak košarkaške ekipe koja je trebalo da odigra utakmicu sa Trepčom.

SUKOB FUDBALSKE I KOŠARKAŠKE SEKCIJE! Partizanovi voditelji u ratu do istrebljenja!

 

Po navodima portala, to je drugi slučaj u prethodnih 20-ak dana da se košarkašima iz centralne Srbije onemogućava ulaz na Kosovo.

- Od strane Albanaca ne čudi što se ova praksa nastavlja, međutim ono što jednako boli je da ekipe iz centralne Srbije namerno prijave da idu na sportsku utakmicu kako ih ne bi pustili i namerno izbegavaju gostovanja kod nas. Ukoliko prijave kao slobodnu vožnju uglavnom ne prave problem na granici. Kome je u interesu da se sport u Kosovskoj Mitrovici polako gasi? - zapitao je Dašić.

Prethodno su i košarkaši Prve Petoletke iz Trstenika vraćeni sa prelaza Jarinje, prošlog meseca, 24. januara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija