• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

14.02.2020

07:42

HRVAT VREĐAO SRPSKE KOŠARKAŠE! Sramna kolumna u tiražnom hrvatskom dnevnom listu!

Košarka

HRVAT VREĐAO SRPSKE KOŠARKAŠE! Sramna kolumna u tiražnom hrvatskom dnevnom listu!

Podeli vest

Glavni urednik zagrebačkih "Sportskih novosti" Mario Zorko nazvao Megu cirkuskom ekipom, a FMP seljačkom * Pljuvao Miška Ražnatovića, Arkana i Cecu, a za Sremsku Mitrovicu rekao da je selendra

Mario Zorko, urednik zagrebačkog lista "Sportske novosti", čiji je pokretač "Jutarnji list", izvređao je Srbe i srpske klubove koji se takmiče u košarkaškoj ABA ligi. On je FMP iz Železnika i Megu Bemaks nazvao seljačkim zadrugama i cirkuskim ekipama, dok je Sremsku Mitrovicu opisao kao "selendru".

Smeta mu i Ceca
Prave se kombinacije sa Miškom Ražnatovićem, rođakom ratnog zločinca Arkana i prijateljem njegove udovice Cece

Mario Zorko

Ne birajući uvrede na račun Srba, ovaj šovinista je opljunuo i vlasnika Mege Miška Ražnatovića, jer je rođak sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom i u dobrim odnosima sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Opsednut Draženom

Zorko je posle poraza Cibone od Mege prošlog petka u Zagrebu u 19. kolu ABA lige (87:76) iz nemoći rešio da oblati srpske klubove. Kako se iz teksta može zaključiti, njegov problem nije samo Mega, već sve što dolazi iz naše zemlje.

ABA LIGA UDARILA ZVEZDU PO DŽEPU! Stigla kazna zbog pljuvanja, vređanja i gađanja igrača Partizana!

ABA LIGA UDARILA ZVEZDU PO DŽEPU! Stigla kazna zbog pljuvanja, vređanja i gađanja igrača Partizana!

 

 

Foto: printscreen

Mario Zorko

 

Čović ga pozvao na TV duel
 

Nebojša Čović pozvao je na TV duel Marija Zorka, kao i Dražena Brajdića iz "Večernjeg lista" i Tvrtka Puljića iz "Sportskih novosti". Predsednik Crvene zvezde je zbog serije tekstova u kojima je bio žrtva uvreda i neistina u vezi sa ABA ligom, Zvezdom i FMP-om rešio da izazove svu trojicu na duel. Autoru emisije "Sport nedeljom" poslao je otvoreno pismo u kojem je predložio da tema jedne od narednih epizoda bude ABA liga i da se sučeli sa novinarima koji ga već dugo blate.

 

- Velika Cibona gubi sa 40 razlike od Mege, jedne menadžerske, cirkuske ekipe koja nosi roze gaće i žute majice, one koja se s pravom naziva - seljačka radna zadruga. Bilo bi uvredljivo trošiti vreme na guglanje zašto se ta cirkuska družina zove Mega Basket, Mega Vizura ili Mega Bemaks. Da li je iz Mitrovice, Rakovice ili neke druge selendre. Svima je postalo normalno što će Cibona zbrajati bodove za ostanak u društvu velikana: Igokee i još jedne seljačko-radne zadruge FMP-a - počeo je svoje sramotno izlaganje Zorko.

Reč je o dugogodišnjem novinaru, koji je i autor monografije Dražena Petrovića. On u kolumni ne krije da je uvređen što je Mega, po jačini četvrti srpski klub, igrala u zagrebačkoj dvorani koja nosi Draženovo ime?!

Tužna je istina da takav roze-žuti cirkus uopšte ima čast da igra u Draženovom domu i da u njemu dominira nad Cibonom sa 40 koševa razlike-  napisao je Zorko.

Ražnatović bez komentara

Vlasnik Mege Miško Ražnatović u kratkom razgovoru za Informer objasnio je da nema nameru da odgovori Zorku na primitivizam i uvrede.

- Ne pada mi na pamet da u 2020. godini komentarišem tekstove na tako niskom i primitivnom nivou - rekao je Ražnatović.

Smeta mu sve srpsko

Da frustracije u njemu nisu nastale samo zbog jednog poraza Cibone, već da je reč o otvorenoj mržnji prema Srbima, dokazao je na kraju kolumne. Stavljajući u isti kontekst nespojive teme, vređao je vlasnika Mege Miška Ražnatovića i dotakao se Arkana i Cece.

Raspredaju se priče o interesima i kombinacijama s gazdom Mege, menadžerom Miodragom Ražnatovićem, zvanim Miško, rođakom ratnog zločinca, ubice i pljačkaša Arkana. On je i veliki prijatelj njegove udovice Cece, koju dragi Miško naziva 'srpskom Rijanom' i ponosi se što nose isto prezime. Njega čeka VIP loža u svakoj hrvatskoj dvorani i kontroliše karijere brojnih hrvatskih igrača. I to koga briga, važno je da se vrti lova - napisao je Mario Zorko.

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenad

pre 4 godine

Konacno Covic dobio parnjaka za razgovor na visokom nivou.

strahinja

pre 4 godine

Ma ovakve jadnike, kao ovi nazovi novinari, koji ne smeju da zaceprkaju dalje od drugog kolena jer ce se uplasiti kad vide da su bili srbi, treba ignorisati. Tako ce najpre lipsati od muke jer nemaju talenta ni za sta, a svo vreme provode kao podrepasi.

laki

pre 4 godine

Taj "seljački" tim iz sremske mitrovice, razbucao vašu slavnu cibonu sa 40 razlike u toj drazenovoj sali. Pitanje je da li ta cibona zasluzuje da igra u toj sali. Dotični novinar srbomrzitelja svojstva dražena petrovića kao sto svojataju sve slavne srbe koji su rodjeni u "hrvatskoj " . Toliko ste iskompleksirani da vam nema leka.

Hadrijan

pre 4 godine

Nema gore nacije od Srba odpadnika koji sebe nazivaju hrvatima. Slično je i sa milogorcima koji se izdvojiše od Srba Crnogoraca.

MIKIDEKIJA

pre 4 godine

da im mi nismo bili 1915 godine kod stvaranja kraljevine oni nebi ni postojali ali ovaj ustasa to ocigledno nezna i sere kao patak ali neka ga svako daje ono sto poseduje

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija