Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

08:58

TRENER BORCA REALAN: Zvezda i Partizan imaju po 18 igrača, mi igramo sa 10

Košarka

TRENER BORCA REALAN: Zvezda i Partizan imaju po 18 igrača, mi igramo sa 10

Podeli vest

Trener košarkaša Borca iz Čačka, Marko Marinović, energično je vodio meč protiv Partizana (87:79) u meč Kupa Radivoja Koraća

Marinović je delovalo i kao da je šesti igrač, konstantno je savetovao i motivisao svoje igrače, ali je na kraju ostao bez senzacije.

PARTIZAN DOŽIVEO PEH U NIŠU! Crno-beli oslabljeni nastavljaju odbranu Kupa!

NEKAD IGRAČI MORAJU SAMI DA SE VADE IZ GU*ICE! Trinkijeri posle Borca poručio: Možda će Lebron doći da nam pomogne protiv FMP-a!

 

- Čestitam Partizanu na fer i korektnoj utakmici, želim im sreću u nastavku sezone. Zadovoljan sam, iako mi već treću godinu gubimo u četvrtfinalu. Nisam zadovoljan jer nismo pobedili. Nije da se nisam nadao, nego nismo u situaciji da možemo da igramo na ovoliko frontova i u ovakvom ritmu. Ovo je bilo veliko opterećenje, mi smo to morali da igramo. Ekipe Partizana i Crvene zvezde imaju po 18 igrača, ne znam tačno, dok mi, Novi Pazar i Dinamik imamo po 10, pa čak i osam igrača, a imamo isti broj utakmica kao oni - kazao je Marinović.

BORAC POKAZAO DA JE ZA ABA LIGU! Partizan preko žilavih Čačana do polufinala sa FMP-om!

 

On je naveo i da to nije  alibi, ali da bi eventualna pobeda nad Partizanom bila čak problematična zbog kalendara takmičenja.

- Sada kada se svi odmaraju, mi igramo. Imamo zgusnust raspored. Da smo prošli, igrali bismo sutra, a da smo čak došli do finala, to je igranje u nedelju, a u utorak igramo sa Aleksincem, pa nas u petak čeka Vršac, a sve sa osam do 10 igrača.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija