• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

10:47

GOTOVO JE! Angola prošao preglede i potpisao za Partizan!

Košarka

GOTOVO JE! Angola prošao preglede i potpisao za Partizan!

Podeli vest

Kompletirao je Partizan tim za završnicu sezone, crno-beli su doveli pojačanje na spoljašnjoj liniji, pošto je ugovor potpisao Brajan Angola

Najkorisniji igrač prošlogodišnjeg finala šampionata Belgije, stigao je u redove crno-belih iz Ostendea. 

Prethodnih dana najavljivan, dolazak doskorašnjeg beka belgijskog Ostendea ozvaničen je u subotu jutro, pa će tako trener Andrea Trinkijeri dobiti novi oslonac u kadru, pošto je nedavno iz stroja ispao Redži Reding.

SPREMA SE SPEKTAKL! "Pionir" će goreti kao nekada: Partizan rasprodao sve karte za Darušafaku!

(VIDEO) POTVRĐENO JE! Novo pojačanje na vratima Partizana!

 

Angola je bivši student Nort Ajdaho i Florida Stejt univerziteta, a profesionalnu karijeru gradio je u razvojnom timu Orlando Medžika, dok je sa Ostendeom osvojio titulu u Belgiji. Kako su naveli iz Partizana, Brajan Angola će imati pravo igranja na ABA ligi, gde crno-beli tri kola pre kraja osnovnog dela prvenstva zauzimaju lidersku poziciju. 

 

Doskorašnji igrač belgijskog Ostendea i MVP prošlogodišnjeg finala tamošnjeg šampionata, visok je 198 centimetara i igra na poziciji beka. Angola je rođen 6. aprila 1994. u mestu Viljanueva u Kolumbiji, a tokom svoje profesionalne karijere je igrao za razvojni tim Orlando Medžika, kao i za Ostende, sa kojim je osvojio titulu prvaka Belgije. Na koledžu, Brajan Angola je igrao za Nort Ajdaho i Florida Stejt. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija