• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

13:10

REKAO JE: "UH, ŠTO ME UBI" I TADA JE VIDEO KRV! Potresna ispovest majke dečaka koji je umalo stradao na derbiju!

Košarka

REKAO JE: "UH, ŠTO ME UBI" I TADA JE VIDEO KRV! Potresna ispovest majke dečaka koji je umalo stradao na derbiju!

Podeli vest

Večiti derbi u Nišu u finalu Kupa Radivoja Koraća obeležile su nemile scene, jer je povređen dečak kada je u završnici utakmice pogođen staklenom flašom u glavu dok je bio s ocem na tribini

On je tokom utakmice zadobio povredu glave, a lekari su krvarenje zaustavili, obradili mu ranu, i poslali su ga na neurohirurgiju.

- Dva, tri minuta pred kraj utakmice nešto je proletelo preko tribine. Sin je samo rekao: 'Uh, što me ubi'. Uhvatio se za glavu kao da se počeša na mestu koje ga je zabolelo i onda je video krv na ruci. Tek tada je zaplakao - opisala je za Blic dramatične trenutke V. D. majka dečaka koji je pogođen flašom u glavu u toku finalnog meča između košarkaških klubova Partizan i Crvena Zvezda u niškoj hali "Čair".

Foto: Starsportphoto

 

Dečak je sa ocem pratio meč na istočnoj tribini hale "Čair", iza jednog od koševa, ispod semafora, u delu koji je "najmirniji", kada ga je u glavu pogodila flaša od vode zapremine 0,25 litara koja je doletela sa tribina.

(FOTO) UŽAS U NIŠU! DEVOJČICA POGOĐENA FLAŠOM U GLAVU na finalu Kupa Radivoja Koraća!

BOLESNICI POVREDILI DETE! Poznato stanje dečaka koji je povređen flašom na utakmici u Nišu!

 

 

Dete je okrvavljene glave odmah izneto sa tribina i ukazana mu je prva pomoć, nakon čega je prevezen na Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu gde mu je rana ušivena. Dobio je tri kopče, a rana je okarakterisana kao laka povreda, pa se uz mnogo sreće sve završilo bez težih posledica.

Foto: Starsportphoto

 

- Suprug nije hteo da ga vodi na utakmicu, svestan potencijalnog rizika šta može biti, ali je dečak baš bio uporan. Ceo dan ga je moljakao: "Vodi me, vodi me" i na kraju je otac popustio i poveo ga kada je oko 20.20 časova pošao na utakmicu. Bili su iza koša, na istočnoj tribini, koji je najmirnijia, a pored njega je bio još jedan dečak sa kojim su gledali utakmicu, radovali se i navijali, kada ga je pogodila flaša. Sada je dobro, rana je ušivena, spremamo se da odemo na kontrolu, ali je moglo da bude mnogo gore da ga je recimo flaša pogodila u oko. Oko 90 odsto ljudi je došlo na utakmicu da bi gledali sportski događaj, ali se zbog onih 10 odsto dešavaju ovakve stvari - rekla je majka dečaka. 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija