• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

13:43

REŠENA MISTERIJA! Zbog ovoga Dobrić nije igrao protiv Partizana (VIDEO)

Košarka

REŠENA MISTERIJA! Zbog ovoga Dobrić nije igrao protiv Partizana (VIDEO)

Podeli vest

Ognjen Dobrić je u polufinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Mege igrao samo pet minuta, dok ga na terenu nije bilo u finalu protiv Partizana

Dan kasnije na okupljanju reprezentacije Srbije Dobrić se pojavio sa  zavojem na ruci.

Naime, košarkaš Crvene zvezde polomio je domali prst na desnoj ruci! I to mu se dogodilo na treningu pred polufinalni meč sa Megom.

Zbog toga nije mogao da pomogne saigračima u borbi za Žućkovu levicu sa Partizanom u nedelju uveče.

- Nadam se da neću dugo biti an terena - kazao je Dobrić i prokomentarisao poraz od Partozana.

- Videli ste svi šta se desilo. Imali su više koncentracije u produžetku, napravili su razliku, ubacili bitne šuteve. Nije nezasluženo. Mi smo se borili, ali napravili smo nekoliko glipih stvari, dozvolili smo im da se vrate.

KAKVE REČI NIKOLE JOKIĆA! Za porodicu, Srbiju, za Sombor!

ČEKAJUĆI MELOUNA! Kokoškov oformio stručni štab!

 

Foto: Informer

 

Dobrić je već bio na hirurškoj intervenciji, ali još ne zna koliko će mu biti potrebno vremena da se vrati treninzima i utakmicama.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dicaa

pre 4 godine

Dobrić je NAJVEĆE RAZOČARENJE od koga se očekivalo mnogo mnogo više.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija