• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2020

13:26

TEŠKA SITUACIJA! Da li će Nikola Jokić igrati za Srbiju?

Košarka

TEŠKA SITUACIJA! Da li će Nikola Jokić igrati za Srbiju?

Podeli vest

As Devera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić staće na ludi kamen

Naš košarkaš najavio je svadbu za jun, a upravo je taj mesec ključan za košarkašku reprezentaciju Srbije.

ZVER IZ SRBIJE! Amerikanci se klanjaju Jokiću, naš as je IGRAČ NEDELJE u NBA! (VIDEO)

KAKVE REČI NIKOLE JOKIĆA! Za porodicu, Srbiju, za Sombor!

 

Krajem meseca, od 23. do 28. juna, Beograd će biti domaćin kvalifikacija za Olimpijske igre. Ukoliko se Jokić u tom periodu bude ženio, pitanje je da li će biti na raspolaganju selektoru Igoru Kokoškovu za najvažnije mečeve našeg tima u godini.

Anketa

 

Navijači se s pravom plaše da bi Džokor mogao da propusti kvalifikacije. Ipak, realno je očekivati da će svadba biti pre početka kvalifikacija i da će Jokić imati dovoljno vremena da se sa saigračima spremi za važne mečeve, kako bi "orlovi" osigurali vizu za Tokio. 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crnokalac

pre 4 godine

Postalo je sve ogavno oko njega, te hoće, te neće, te ne zna da li hoće i da li može...te ovo, te ono. Naravno, njegovo je pravo šta će raditi ali nas ne treba daviti sa tim. Nekada je reprezentacija bila svetinja, sada nije i muka mi je od njegovih izjava...Neće propasti država niti zbog njega i njemu sličnih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija