• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

22:10

SRBIJA VEĆ IMA JEDNOG ŠAMPIONA U KOŠARCI! Ne, nisu u pitanju Zvezda i Partizan!

Košarka

SRBIJA VEĆ IMA JEDNOG ŠAMPIONA U KOŠARCI! Ne, nisu u pitanju Zvezda i Partizan!

Podeli vest

Košarkaši Borca iz Čačka postali su prvaci Košarkaške lige Srbije nakon što je takmičenje proglasilo kraj

Ekipa koju sa klupe predvodi Marko Marinović, bila je najdominantnija u dosadašnjem takmičenju sa 23 pobede i 3 poraza posle 26 kola. Na drugom mestu je Sloboda iz Užica sa 20 pobeda i 6 poraza, na trećm mestu je Zlatibor sa 17 pobeda i 9 poraza, koliko ima i četvrtoplasirani Novi Pazar.

PARTIZAN DOVODI POJAČANJE! Amerikanac stiže među crno-bele!

Sve ove ekipe obezbedile su i plasman u Superligu Srbij, uz Dinamik, Mladost, Napredak i Metalac, koji zaokružuju osam ekipa koje će igrati u Superligi, ukoliko se ona uopšte i bude igrala do kraja košarkaške sezone, jer je neizvesno kako će se uopšte odvijati situacija za epidemijom korona virusa, koja je zaustavila sport u gotovo čitavom svetu.

Borac i Sloboda su na osnovu plasmana obezbedili i plasman u Drugu ABA ligu, gde bi u zavisnosti od rezultata naših klubova, tu se može naći i trećeplasirani Zlatibor.

Iz KLS ispadaju Vojvodina i OKK Beograd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Košarkaška liga Srbije vas obaveštava. - PRVAK KLS za sezonu 2019/20 je KK BORAC. Č E S T I T A M O - Na osnovu plasmana u KLS u Super ligu su se plasirali: KK BORAC, KK SLOBODA, KK ZLATIBOR, OKK NOVI PAZAR, KK DINAMIK, KK MLADOST, KK NAPREDAK I KK METALAC. Č E S T I T A M O - Na osnovu plasmana u Drugu ABA ligu su se plasirali KK BORAC i KK SLOBODA. U zavisnosti od plasmana naših klubova u Prvoj i Drugoj ABA ligi moguće je da u Drugu ABA uđe i trećeplasirani klub (KK ZLATIBOR) a moguće je i da uđe samo jedan klub (KK BORAC). Č E S T I T A M O - Na osnovu ostvarenog plasmana iz KLS ispadaju KK VOJVODINA I OKK BEOGRAD. U zavisnosti od plasmana naših kubova u Prvoj i Drugoj ABA moguće je da iz lige ispadne samo jedan klub ( KK VOJVODINA) ili tri kluba ( KK VOJVODINA, OKK BEOGRAD I KK VRŠAC). Želimo im brz povratak u KLS. - Najefikasniji igrač (MVP) po utakmici- Andrija Simović KK Vojvodina - Igrač koji je postigao najviše poena po utakmici-Andrija Simović KK Vojvodina - Igrač sa najviše skokova po utakmici –Aleksandar Vuletić KK Kolubara 2003 - Igrač sa najviše asistencija po utakmici- Svetozar Popović KK Borac - Igrač sa najviše osvojenih lopti- Nenad Miljenović OKK Beograd Čestitamo svim klubovima na fer i korektnoj borbi i uglavnom kulturnom isportskom ponašanju. Direktor takmičenja KLS Leon Deleon

Објава коју дели Kosarkaska Liga Srbije (@klsoficijalnastrana) дана 16. Мар 2020. у 8:12 PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija