• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2020

15:11

OTIŠAO U VOJSKU, PLATA 5.900 EVRA! Sin bivšeg košarkaša Zvezde služi vojni rok od 32 MESECA!

Košarka

OTIŠAO U VOJSKU, PLATA 5.900 EVRA! Sin bivšeg košarkaša Zvezde služi vojni rok od 32 MESECA!

Podeli vest

Košarkaš Makabija iz Tel Aviva Deni Avdija ide na odsluženje vojnog roka

Zbog pandemije koronavirusa zaustavljena je košarkaška sezona u celom svetu, a mladi bek će odraditi građansku dužnost za to vreme.

CAREVI, DONIRALI 1.000.000 EVRA! Nedović, Micov i saigrači pomažu bolnicama!

SRAMOTA, ALBANCI IZVREĐALI LUKU DONČIĆA! Objavio snimak "delija" iz Arene, pa se pokajao!

 

Sin nekadašnjeg kapitena Zvezde Zufera Avdije odslužiće vojni rok od 32 meseca. Svi Izraelci stariji od 18 godina moraju da odsluže vojni rok, a Avdija u vojsku ide ove godine, s obzirom na to da je prošle godine nastupao na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

Pitanje je da li će Avdija odslužiti baš 2 godine i osam meseci ili će odslužiti skraćeni vojni rok, s obzirom da je odlikovani sportista.

U vojsci će primati i mesečnu platu od 5.900 evra.

 

 

- Ponosan sam što sam pozvan u IDF, što se i očekuje od svakog građanina mojih godina -  izjavio je kratko Avdija.

Deni Avdija je viđen kao jedan od najvećih bisera predstojećeg NBA drafta u Bruklinu – i dalje je zakazan za 25. jun , a skauti Klivlend Kavalirsa gledali su ga nekoliko puta prethodnih meseci. Poslednji put bilo je to u februara kada je Avdija ubacio 21 poen Rumuniji na startu kvalifikacija za Evrobasket.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija