• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2020

09:46

POZNATO KLIZALIŠTE U MADRIDU POSTALO JE MRTVAČNICA! Potresne reči najpoznatijeg košarkaša Španije!

Košarka

POZNATO KLIZALIŠTE U MADRIDU POSTALO JE MRTVAČNICA! Potresne reči najpoznatijeg košarkaša Španije!

Podeli vest

Stanje u Španiji je užasno... Veliki broj ljudi umire svakoga dana, a najpoznatiji košarkaš iz ove zemlje Pau Gasol je razoren

- Jedna priča iz Španije me je posebno potresla. U jednom od najposećenijih delova Madrida nalazi se tržni-centar 'Ledena palata'. To je veliki tržni-centar sa dosta manjih radnji i restorana, a glavna atrakcija mu je ogromno klizalište - napisao je Gasol u kolumni za "The Players Tribune".

Foto: AP/Photo

Prešao je na stavr.

- Danas, ceo tržni-centar je prazan, a Španci su pod naredbom da ostanu kod kuće. Klizalište je, u međuvremenu, postalo mrtvačnica.

Gasol ističe da zna da su državne mere rigorozne, ali veruje da su neophodne.

- Razmislite o tome... Celo klizalište sada je - mrtvačnica. Madrid je već objavio da će još jednu lokaciju pretvoriti u mrtvačnicu. Život u Španiji se toliko promenio za tako kratko vreme - zaključio je Gasol.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija