• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

22:15

JASNO I GLASNO! Oglasio Kobs i rekao šta želi!

Košarka

JASNO I GLASNO! Oglasio Kobs i rekao šta želi!

Podeli vest

Plejmejker Budućnosti Džastin Kobs očekuje da uskoro usledi povratak na parket i borba za trofeje

Budućnost je ponovo počela sa treninzima, a prvi deo bi trebalo da traje do 18. maja kada bi tim trebalo da krene sa programom košarkaških treninga.

(VIDEO) EMITOVAN DOKUMENTARAC O ANTIĆU! Emotivan oproštaj od velikana svetskog fudbala!

 Kobs je međutim još uvek u SAD, ali se nada da bi sezona mogla da se završi.

 - Osećam da sam na vrhuncu, da igram najbolje partije karijere do sada. Verujem da ovo nije vreme za gubljenje, za mene i sve nas. Sa ili bez navijača… Sa prisustvom publike ili bez, nije bitno. Verujem da je u ovom trenutku svima isti cilj i da svi imamo istu želju. A to je da igramo košarku i da se takmičimo na istom nivou - zaključio je Kobs za crnogorske medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OGLASIO SE KLJUČNI ČOVEK! Odluka je na pomolu!
Tenis

OGLASIO SE KLJUČNI ČOVEK! Odluka je na pomolu!

Ne nazire se još uvek kraj pandemije korona virusazbog čega bi kompletna teniska sezona mogla da bude i otkazana, ali šef ATP tura Andrea Gaudenci još uvek se nada da će se igrati mečevi ove godine. Sezona je zvanično supendovana početkom marta i ta uspenzija traje do sredine jula, ali nema nijedne garancije da će moći tada da bude nastavljena

09.05.2020

22:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija