• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

13:25

ZASTRAŠUJUĆE! Sedmorica Srba, dva Hrvata i Slovenca, jedan Crnogorac - ONI BI RAZBILI AMERIKANCE!

Košarka

ZASTRAŠUJUĆE! Sedmorica Srba, dva Hrvata i Slovenca, jedan Crnogorac - ONI BI RAZBILI AMERIKANCE!

Podeli vest

Čak 60 odsto Španaca u jednoj anketi "Marke" smatra da bi košarkaška ekipa sastavljena od najboljih igrača iz država nastalih raspadom SFRJ pobedila Drim tim.

Oni podsećaju na medalje koje su od 1992. do danas osvojile košarkaške reprezentacije novih država nastalih raspadom Jugoslavije, a utor teksta kaže da je zastrašujuće razmišljati gde bi bila granica tima sa toliko talenata. 

- Miloš Teodosić je jedan od najboljih evropskih plejmejkera poslednjih deset godina. On je klasu pokazao i u Virtusu iz Bolonje nakon povratka iz NBA - pišu Španci, koji hvale Vasilija Micića i Slovenca Gorana Dragića.

 

AMERI U ŠOKU, ŠTA TO RADI NIKOLA JOKIĆ? Srbina još NISMO VIDELI U OVOM IZDANJU!

SAMO OVAKO MOŽE DA SE IGRA! Las Vegas i 15.000 testova!

 

- Nosilac igre Slovenije u pohodu na zlato na poslednjem Evropskom prvenstvu. 

Pišu kako je Bogdan Bogdanović "jedan od najvećih talenata evropske košarke poslednje decenije", a nisu štedeli ni na komplimentima o Bojanu Bogdanoviću i Nemanji Bjelici.

- Igrač koji može savršeno da odigra na pozicijama '3' i '4'. Klasa i vizionar... - pišu za srpskog asa u redovima Sakramenta. 

Foto: USA Today

 


Za Luku Dončića navode da je njegov napadački arsenal nezaustavljiv, te da može  da igra na bilo kojoj spoljnoj poziciji zamišljenog jugoslovenskog tima.

- U paru sa Bogdanom Bogdanovićem 'nova Jugoslavija' bi imala strahovit tandem da poljulja bilo kog rivala - pišu Španci.

 

Foto: ap photo

Tekst potpisa

- Jugoslovenski tim se ne može zamisliti bez Nikole Jokića. Ol-star igrača Denvera i prošle godine člana prve petorke NBA lige. Tu je i Dario šarić, igrač koji napreduje i pošteno odrađuje sve zadatke u reketu - navodi autor teksta, koji je na "petice" postavio Bobana Marjanovića i Nikolu Milutinova, a ceo tim kompletirao je Bojanom Dubljevićem, postavljajući pitanje na kraju: Da li je ovaj tim sposoban da pobedi bilo koga na svetu, čak i američki "Drim tim"?

Sedmorica Srba, po dva Hrvata i Slovenca i jedan Crnogorac.

"Nova Jugoslavija": Teodosić, Micić, G. Dragić, Bog. Bogdanović, Boj. Bogdanović, Bjelica, Dončić, Jokić, Šarić, Milutinov, Marjanović i Dubljević.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija