• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

08:44

HRVATI U STRAHU, BRUTALNO NAPALI ČOVIĆA! Gazda DRŽI U ŠACI hrvatske klubove i pione u direktorskim foteljama!

Košarka

HRVATI U STRAHU, BRUTALNO NAPALI ČOVIĆA! Gazda DRŽI U ŠACI hrvatske klubove i pione u direktorskim foteljama!

Podeli vest

Posle Evrolige koja je odlučila da poništi sezonu i okonča je bez pobednika, i klubovi u ABA ligi izglasali su da se sezona okončna bez šampiona

Ispadanja neće biti iz ABA lige, ali su iz ABA 2 promovisani Borac iz Čačka i Split. Srbija će tako imati pet predstavnika naredne sezone, a Hrvatska tri.

Tako u komentaru ''Jutarnjeg lista'' napadaju predsednika Crvene zvezde Nebojšu Čovića koji je, navodno, ostvario sve svoje ideje pretvorivši usput u vazale Borac, Split i Zadar.

SPREMA SE REKONSTRUKCIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda RENOVIRA tim! Evo ko ODLAZI, ko OSTAJE....

POSLE NAJNOVIJIH DEŠAVANJA! Crvena zvezda izdala SAOPŠTENJE!

"Regionalni košarkaški cirkus: Cibona, Zadar i Split u Čovićevim rukama'' - naslov je njihovog teksta na čijem samom početku se ističe da sama činjenica da je liga proširena sa 12 na 14 klubova najavljuje ''početak patnji'' za sva tri hrvatska predstavnika.

- A šta ćemo sa grupom naivaca u klupskim odelima hrvatskih regionalnih ligaša? Uz Cibonu i Zadar, koji već dugo klimaju glavom na svaku Zvezdinu ideju, sada je tu i Split. Svi troje, kad se probude iz mokrih snova o velikim utakmicama od Vardara do Triglava, suočiće se i s realnošću. A ona nudi finansijsku krizu. I oko 350.000 evra neto za tim. Pri tome je moguće da je ta svota i preterana. A ona nudi, u ABA obračunima, samo borbu za goli regionalni život. Kao i ove sezone - navodi se u komentaru "Jutarnjeg lista“.

Iz lige bi trebalo da na kraju sledeće sezone ispadnu tri kluba, a još jedan bi išao u kvalifikacije sa drugoplasiranom ekipom iz ABA 2 lige. ''Jutarnji list'' je zabrinut da bi u četiri najlošija kluba lako mogla da budu sva tri iz Hrvatske.

- Zato će do sledeće sednice Skupštine ABA lige, predviđene za kraj juna, naši regionalni ligaši, kad se probude od mamurluka izazvanog velikom regijom, lobirati da ABA liga ostane s 14 članova, po mogućnosti i da se zatvori, da u najgorem scenariju ispada samo jedan, jedan ide u kvalifikacije, jer sve ostalo biće i tragičnije nego ove sezone. S puno više poniženja. Ali, tu je gazda Čović. Imaće on razumevanja i daće im novi život. Kako bi se naslađivao činjenicom da, osim što kontroliše Zvezdu i FMP, ima u šaci i hrvatske klubove. I pione u njihovim direktorskim foteljama - zaključeno je u komentaru ''Jutarnjeg lista''.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nile

pre 3 godine

Ma jak vam je naslov ali sve je ovo dokaz da Regionalnu ligu treba ukinuti i zaboraviti....

Vuki

pre 3 godine

Čović im kriv što su uništili hrvatsku košarku i pretvorili je u sprdnju. Stalno su im drugi krivi, nikad oni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija