• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

14:55

PROMENA NA KLUPI, NAVIJAČI U TRANSU! Vraća se Aleksandar Džikić!

Košarka

PROMENA NA KLUPI, NAVIJAČI U TRANSU! Vraća se Aleksandar Džikić!

Podeli vest

Košarkaški klub Budućnost mogao bi narednu sezonu da počne sa novim trener na klupi, a pominju se Aleksandar Džikić i Dejan Milojević

Podgoričani su završili važan deo posla. Nikola Ivanović, Aleksa Ilić i Džastin Kobs stavili su potpis na nove ugovore, Danilo Nikolić i Petar Popović su revidirali postojeće, a očekuje se i potpis Suada Šehovića.

SVE JE JASNO! Saopštenje ABA lige za kraj svake dileme!

CRNOGORCI NE STAJU! Budućnost u Italiji pronašla centra!

 

Međutim, ostaje  pitanje ko će sedeti na klupi Podgoričana. Crnogorski mediji prenose da postoje tri opcije. Prva je aktuelni trener Petar Mijović. Mladi stručnjak je odlično vodio ekipu u ovoj sezoni, uneo preko potrebnu stabilnost i da sezona nije prekinuta nema sumnje da bi se Budućnost ozbiljno borila za šampionski prsten.

Isti izvor, pozivajući se na kontakte u Srbiji navodi da su preostale dve opcije Aleksandar Džikić i Dejan Milojević.

Džikić je ostao u sjajnom sećanju navijačima Budućnosti iz sezone 2017/18 kada je u Podgoricu stigla titula prvaka ABA lige. Napustio je klub uprkos dobroj saradnji sa Draganom Bokanom i navodi se da bi nakon neuspešne epizode u Estudijantesu Budućnost mogla da bude idealna sredina za novu stranicu u karijeri.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija