• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

08:22

BEDNICI, SRAMITE SE! Amerikanac NAPADA Novaka, a on je donirao 5.500.000 evra NAŠEM NARODU I CRKVI!

Tenis

BEDNICI, SRAMITE SE! Amerikanac NAPADA Novaka, a on je donirao 5.500.000 evra NAŠEM NARODU I CRKVI!

Podeli vest

Američki novinar Ben Rotenberg ne prestaje sa sramnim napadama na Novaka Đokovića

Kritikovao je prvog tenisera sveta da je donirao "samo" 30.000 dolara, iako je zaradio preko 100 miliona samo od nagrada na turnirima.

Bitno je da pljuje Srbina koji je za vreme pandemije koronavirusa pomogao ne samo svim narodu, nego i Italiji, Španiji, Americi…

(FOTO) VELIKI NOLE! Đoković obišao SRPSKI MANASTIR!

NOVAK JE POMAHNITAO, NE PLAŠI SE! Italijan OŠTRO po Srbinu: Ko ga je naveo da to radi?



Ovog puta je Đoković donirao 5.5 miliona evra srpskom javnom zdravstvu, ljudima kojima je potrebna pomoć, kao i humanitarnim akcijama koje organizuje Srpska pravoslavna crkva, prenosi portal "essentiallysports"!

Novak je 2011. godine rekao prilikom dobijanja ordena Svetog Save:

- Ja sam pravoslavac, pa tek onda sportista – rekao je tada Đoković. 

Đoković je proteklih nedelja često meta napada zapadnjačkih medija. Poslednji u nizu napada na Srbina jeste novinar "Njujork Tajmsa" koji je poručio Đokoviću da je zaradio više od 100 miliona evra i da ne želi da donira. Pitanje je koliko je dotični donirao, kada se drznuo da proziva prvog tenisera sveta, jednog od najbojih u istoriji belog sporta.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksa

pre 3 godine

To americko piskaralo moze samo alatku da mu iskrivi.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija