• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

19:25

KOJIM BRODOM ĆE ZAPLOVITI EVROPSKI KLUBOVI? Oglasio se ključni čovek FIBA!

Košarka

KOJIM BRODOM ĆE ZAPLOVITI EVROPSKI KLUBOVI? Oglasio se ključni čovek FIBA!

Podeli vest

Predsednik FIBA Evrope Andreas Zagklis je rekao da je voljan da razgovora sa Evroligom

FIBA je uzela nekoliko klubova iz Evrokupa i privolela ih da igraju u FIBA Ligi šampiona, što je samo dodatno zaoštrilo loše odnose na relaciji "svetska kuća košarke" - kompanija EKA

BAJERN ZAVRŠIO VELIKO POJAČANJE? Kamera ga uhvatila na meču sa Leverkuzenom!

- FIBA je u prošlosti, a pogotovo u poslednjih 14 meseci koliko sam ja tu, pokazala veliko interesovanje za saradnju i pregovore, pravimo korake u tom smeru. Verujem da će budućnost biti šansi za saradnju, zato i vodimo pregovore. To, ipak, nije proces koji je lako ubrzati, već nešto što zahteva da se izgradi prava atmosfera poverenja, da obe strane budu podjednako uključene.

Foto: printscreen

– Posle tri godine postojanja Lige šampiona spremni smo za novu eru. Drago nam je što imamo pravi tim uz sebe da ideje sprovedemo u delo, individue sa pedigreom koje imaju njuh za investicije i ekspertizu u medijima i biznisu. To je jasan znak da je Liga šampiona spremna da širi tržište. Liga šampiona je produkt spreman za dalji rast. Važno je istaći sve ono što ovo takmičenje donosi evropskom košarkaškom tržištu. Ono što je najvažnije jesu vizija i vrlo stabilna mreža internacionalnih takmičenja pod okriljem FIBA.

– Moramo da imamo dugoročnu viziju po kojoj takmičenje mora da ostane verno određenim, nepromenjivim principima. To je takođe važan korak napred ka stvaranju jake mreže takmičenja i otvara prostor za inkluziju većeg broja klubova u budućnosti – zaključio je Zaglkis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija