• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.06.2020

23:35

KRAJ PRIPREMA NA ZLATIBORU! Marina Maljković: Okupljanje donelo prava sliku trenutnog stanja!

Košarka

KRAJ PRIPREMA NA ZLATIBORU! Marina Maljković: Okupljanje donelo prava sliku trenutnog stanja!

Podeli vest

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković, nakon završenih priprema na Zlatiboru, izjavila je da okupljanje u potpunosti uspelo i da joj je donelo pravu sliku trenutnog stanja

Košarkašice su danas završile pripreme u okviru kojih je grupa iskusnijih igračica radila nedelju dana, dok su mlađe tokom deset dana imale ukupno 17 treninga.

- Moram, pre svega, da istaknem velike napore zbog trenutne zdravstvene situacije. Preduzeli smo sve moguće mere kako pandemija korona virusa ne bi uticala na naš rad. Zadatak je u potpunosti ispunjen. Iskusnija grupa je dobila mogućnost da se okupi, podseti se našeg sistem i da uđe u prepoznatljivu formu, posle perioda karantina i kucnog vežbanja. Sigurna sam da će im ovaj rad mnogo koristiti u narednoj sezoni - rekala je Marina Maljković za sajt KSS.

Prvih sedam dana na Zlatiboru su radile Maja Miljković, Sonja Vasić, Saša Čađo, Sara Krnjić, Nevena Jovanović, Dajana Butulija, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Aleksandra Stanaćev, Maja Škorić i Tina Krajišnik.

Mlađu grupu činile su Snežana Bogićević, Andela Dugalić, Mina Đordević, Mona Zarić, Katarina Zec, Katarina Jakovljević, Maša Jankovihc, Aleksandra Katanić, Ivana Katanić, Jovana Nogić, Sofija Olić, Milica Popović, Ivana Raca, Tina Selaković, Višnja Stefanović, Marina Stojić i Teodora Turudic.

- Mlada grupa igračica je dobila priliku da na delu vidi kako izgleda dril seniorske ženske reprezentacije koji je sa velikih takmičenja doneo tri medalje u poslednjih pet godina. Ponudili smo im sistem, kvalitetan rad i sve ono što samo može da im pomogne u njihovom daljem razvoju. Još je rano pričati o nekom kvalitetu i perspektivi, na njima je da se vrednim i predanim radom i daljim napretkom izbore za svoje mesto u seniorskom timu - zaključila je selektorka.

Olimpijske igre u Tokiju, na koje je srpska eprezentacija obezbedila plasman, odložene su zbog korona virusa za naredno leto, kada ce se igrati i Evropski šampionat.

Do tada Srbiju čekaju dva “prozora” kvalifikacija i dueli sa Turskom, Litvanijom i Albanijom.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SONJA VASIĆ: Uradile smo veiki deo posla na Zlatiboru!
Košarka

SONJA VASIĆ: Uradile smo veiki deo posla na Zlatiboru!

Košarkašica Srbije Sonja Vasić izjavila je da je zadovoljna dosadašnjim prvim delom priprema na Zlatiboru. Grupa iskusnijih reprezentativki Srbije danas je završila svoj deo priprema na Zlatiboru, a u prethodnih sedam dana vredno su radile po programu selektorke Marine Maljković

21.06.2020

18:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija