• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2020

11:29

KORONA JE ZAUSTAVILA PARTIZAN! Italijan oduševljen crno-belima: Igrali su prelepu košarku, ne znam da li će opet biti tako jaki!

Košarka

KORONA JE ZAUSTAVILA PARTIZAN! Italijan oduševljen crno-belima: Igrali su prelepu košarku, ne znam da li će opet biti tako jaki!

Podeli vest

Italijanski sportski novinar i osnivač portala "Sportando" bio je gost podkasta "Sa terena" i prokomentarisao nedavno završenu sezonu

Dotakao se Partizana koji je odbio da učestvuje u FIBA-inoj Ligi šampiona:

DILEME VIŠE NEMA! Amerikanac potpisao, pa podigao "grobare" na noge!

(FOTO) SPREMAN JE DA PREUZME PARTIZAN! Da li je ova fotografija otkrila ko je novi trener crno-belih?

 

- Mislim da je njihov cilj Evroliga, a oni ne mogu u Evroligu kroz Košarkašku ligu šampiona. Kada potpišete ugovor sa Ligom šampiona, onda morate da potpišete višegodišnji ugovor i morate da im date garancije, jer vam plaćaju, da ćete narednih tri, četiri ili pet godina igrati njihovo takmičenje. To bi značilo da Partizan narednih pet sezona neće igrati Evroligu, tako da su zato izabrali da ostanu u Evrokupu i vide da li mogu da dođu do Evrolige tako što će osvojiti Evrokup ili doći do finala - rekao je za B92.net Karkija o objasnio:

- To će biti teško jer oni su ove sezone imali velike šanse. Nažalost, koronavirus im je zaustavio najbolju sezonu u poslednjih nekoliko godina. Ne znam da li će sledeće sezone biti jaki kao ove sezone, pogotovo zato što su izgubili i Trinkijerija koji je učinio da igraju prelepu košarku.

Uporedio je potom predstavnika Italije i Srbije u Evroligi, a to su Olimpija Milano i Crvena zvezda.

Oni ne mogu da se porede jer Milano ima tri ili četiri puta više novca od Zvezde za narednu sezonu. Zvezda je dovela novog trenera, sklapa dobar tim, mislim da će se boriti za plej-of, ali Milano je tim za Fajnal-for, ne samo plej-of tim. Ne mogu da kažu da će pokušati posle toliko sezone samo da uđu u plej-of, pogotovo posle ovakve razočaravajuće sezone. Oni mogu da budu čak i srećni što se sezona ovako završila -  zaključio je Karkija.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija