• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

08.08.2020

20:55

TUŽNA I POTRESNA PRIČA! Očevidac otkrio sve o smrti Odža! Zatekao se baš tu u tom kobnom trenutku!

Košarka

TUŽNA I POTRESNA PRIČA! Očevidac otkrio sve o smrti Odža! Zatekao se baš tu u tom kobnom trenutku!

Podeli vest

Nigerijski košarkaš Majkl Odžo, preminuo je tokom individualnog treninga u 27. godini života

Bivši centar Crvene zvezde delovao je potpuno zdravo tokom rada u trening hali na Partizanovom stadionu, kada se odjednom srušio na parket...

BOMBA U TORINU! Ikona Milana i svetskog fudbala na klupi Juventusa!

- Nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, Odžo je odlučio da radi individualno i sprema se za novu sezonu i klub. Trenirao je u hali na Partizanovom stadionu od ponedeljka i te kobnog petka sve je izgledalo normalno. Došao je na trening raspoložen kao i obično, radio je centarsku tehniku kao i na svakom treningu. Nisu tačne informacije da se incident desio u teretani - priča za "Kurir" izvor blizak preminulom košarkašu.

Foto: Starsportphoto

Majkl je završio svoju vežbu, pomerio se da bi ustupio prostor drugom košarkašu i samo je pao.

- Bilo je jezivo, svi smo bili u šoku, srušio se nekih 15 minuta od početka treninga, pokušali smo da ga vratimo svesti. Odmah smo pozvali hitnu pomoć, ali očigledno nije bilo spasa...

Na pitanje da li je Odžo uradio lekarske preglede i da li je imao rezultate da je negativan na koronu, odgovara:

- Njemu je sve to bilo u torbi koju je doneo na trening. On je uradio preglede u privatnoj klinici, tačno je da je ranije bio pozitivan na koronu, ali je ozdravio. Uradio je testove na institutu Batut. Bio je negativan i ništa nije nagoveštavalo ovakav ishod. Ni na šta se nije žalio dok je dolazio u ovu halu na trening. Majkl Odžo bio je omiljen saigrač, ali i protivnik. Uvek korektan na parketu i raspoložen za šalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija