• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

15:30

SRUŠIO PARTIZAN, PA NIJE MOGAO DA SPAVA! Junak Budućnosti pričao o trojci uz zvuk sirene!

Košarka

SRUŠIO PARTIZAN, PA NIJE MOGAO DA SPAVA! Junak Budućnosti pričao o trojci uz zvuk sirene!

Podeli vest

Derbi meč drugog kola ABA lige između Partizana i Budućnosti opravdao je ulogu! Dva produžetka i dve trojke u poslednje dve sekunde, ali na kraju su Podgoričani slavili 101:99, pogotokom Danila Nikolića uz zvuk sirene

Junak pobede zbog trojke u poslednjoj sekundi i verovatno najbolji akter na meču (7/7 šut iz igre, 21 poen, četiri skoka, 26 indeks korisnosti) i bez tog pogotka kako kaže nije mogao da spava posle utakmice. 

- Nisam mogao da zaspim od sreće. Ostao sam budan do kasno u noć i gledao seriju kako bih se uspavao - rekao je Nikolić za Vijesti. 

Foto: Starsportphoto

Očekivalo se da će lopta ići na beka, ali je trener Mijović crtao akciju baš za Nikolića, što krilnog igrača nije iznenadilo. 

- Peko (Petar Mijović) mi od početka saradnje često govori da ima ogromno poverenje u mene. Nije me mnogo iznenadilo što je nacrtao tu akciju za mene, drago mi je da sam realizovao njegovu zamisao.

Foto: Starsportphoto

 

Na kraju, moglo je da ode na obe strane, ali Nikolić ističe da je Budućnost mogla i morala da završi meč ranije. 

- Sigurno smo mogli bolje, bilo je nekih grešaka koje ne bi smele da nam se događaju. Imali smo 10 poena razlike, ali smo to prosuli nekim glupostima. Mogli smo ranije da završimo utakmicu, samo da smo odigrali pametnije, ali smo pokazali ogroman karakter, što nam je i donelo pobedu - zaključio je Danilo Nikolić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija