• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2020

14:03

SVI U NEVERICI, KAKVA BOMBA U ABA LIGI! Bivši kapiten Zvezde prešao u Budućnost!

Košarka

SVI U NEVERICI, KAKVA BOMBA U ABA LIGI! Bivši kapiten Zvezde prešao u Budućnost!

Podeli vest

Srpski košarkaš Luka Mitrović novi je član podgoričke Budućnosti, povrdio je podgorički klub

Mitrović je karijeru počeo u Hemofarmu, a 2012. godine prešao u Zvezdu. Na Malom Kalemegdanu je proveo najuspešnije godine karijere i nosio kapitensku traku. Sa Zvezdom je tri puta osvojio ABA ligu i KLS, a četiri puta "Kup Radivoja Koraća".

U međuvremenu igrao je i za Brose Bamberg, Mursiju i Manresu gde je beležio 8,4 poena uz 3,9 skokova i 1,9 asistencija.

Nakon pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, Mitrović je potpisao za Hapoel Jerusalim za kraj sezone u izraelskoj ligi.

 

 

Na NBA draftu 2015. godine je izabran sa 60. mesta od strane Filadelfije 76ersa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

MITROVICU NERADI SE TO TAKO,SAD I SAM ZNAS DA SI SAM ZATVORIO VRATA ZVEZDE ZAUVEK,TI I APIC NIKAD VISE U ZVEZDI,PRODAO SI SE BOKANU ZA SICU,MOGAO SI U IGOKEU,FMP A TI TAMO,KOD MRZOVOLJACA SRBA,DELIJE TI OVO NIKAD NECE OPROSTITI,NEMOJ NIKAD OCEKIVATI LEP DOCEK U BEOGRADU

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija