• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2020

12:07

EMOTIVNA PORUKA TRENERA! Molim VAS ZA 5 MINUTA! Zdravlje je na prvom mestu!

Košarka

EMOTIVNA PORUKA TRENERA! Molim VAS ZA 5 MINUTA! Zdravlje je na prvom mestu!

Podeli vest

Etore Mesina obratio se čelnicima evropskih takmičenja i zamolio za razumevanje

Jedan od najvećih trenerskih imena evropske košarke, Etore Mesina, odlučio je da se obrati čelnicima takmičenja i zamoli iz za pet minuta njihovog vremena. 

Foto: FIBA/Eurobasket

Mesia vidi da problema u svetu košarke ima mnogo, a sopštenje Vam prenosimo u celosti:

- Dragi prijatelji iz sveta košarke posle mnogo razmišljanja odlučio sam da vas zamolim za pet minuta vašeg vremena. Imam tu sreću da sam prilično dugo u evropskoj košarci, pod FIBA, ULEB i Evroligom. Uz sva neslaganja uvek sam poštovao gospodina Stankovića i Baumana, a ponosan sam i što sam prijatelj Portele, Bertomeua i Van den Špigela, trenutno predsednika ULEB. Živimo u teškom vremenu, Vlade evropskih zemalja zatvaraju granice i uvode karantin da zaštite narod od koronavirusa, a svake nedelje se sve više ljudi zarazi, a utakmice se odlažu. Sve se teže ide na putovanja... Uskoro nećemo imati slobodne datume za odigravanje odloženih utakmica, a sve mi se čini da zavisimo od toga ko ima više sreće i u tom momentu manje zaraženih - napisao je Mesina i nastavio:

-  Zbog svih ovih razloga, kao veliki ljubitelj košarke, zamolio bih ljude koji donose odluke da odmore minut, sklone svoja mišljenja u stranu i sve nesuglasice iz prošlosti i za dobrobit svih nas, košarke, navijača, trenera, igrača, sudija, pronađu adekvatno rešenje. Za sada je jedino logično da se sezona zaustavi i da se završe samo nacionalna takmičenja, a za tri četiri meseca kada sve bude lakše da se evropska takmičenja vrate, tamo negde od marta najkasnije aprila. Tada će igrači moći da se spremaju za Olimpijske igre, a možda se i koronavirus izgubi do tada ili ga limitiramo. Naravno, televizije i sponzori moraju da učestvuju u svemu ovome i siguran sam da zajedno možemo naći rešenje. Zdravlje je najvažnije, a mi ćemo, kao navijači, vama biti najzahvalniji. S poštovanjem, Etore Mesina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija