• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.12.2020

23:16

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Igrali su Burg i Venecija, evo koliko je Partizan udaljen od prolaska u narednu fazu Evrokupa

Košarka

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Igrali su Burg i Venecija, evo koliko je Partizan udaljen od prolaska u narednu fazu Evrokupa

Podeli vest

Košarkaši francuskog Burga pobedili su po drugi put u dva dana ekipu Venecije, ovog puta na gostovanju sa 86:76 (29:23, 13:11, 24:26, 20:16), u utakmici odloženog trećeg kola Grupe A Evrokupa

Burg je juče pobedio Veneciju u utakmici osmog kola Evrokupa sa 87:59.

Najefikasniji u gostujućoj ekipi bio je srpski košarkaš Danilo Andjušić sa 27 poena, Kadim Alen je postigao 19 poena, a Alen Omić je dodao 14 poena uz 10 skokova.

U ekipi Venecije najefikasniji je bio Ostin Dej sa 23 poena, sedam skokova i tri asistencije, David Kasarin je dodao 17 poena uz tri skoka, a isti broj poena upisao je i Džeremi Čapel.

Burg u Grupi A Evrokupa, u kojoj nastupa i ekipa Partizana ima učinak od pet pobeda i dva poraza, dok ekipa Venecije ima dve pobede i pet poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

U narednom kolu Burg gostuje Uniksu u Kazanju, a ekipa Venecije dočekuje Huventud.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija