• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2020

13:14

NA KRILIMA POBEDE NAD VALENSIJOM! Obradović zna šta je potrebno za pobedu u predstojećem derbiju

Košarka

NA KRILIMA POBEDE NAD VALENSIJOM! Obradović zna šta je potrebno za pobedu u predstojećem derbiju

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je danas da očekuje da se dobro raspoloženje i "momentum" posle pobede nad Valensijom prenesu i na predstojeću utakmicu protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi

- Cedevita igra odličnu košarku sa dobrim individualcima koji su uklopljeni kao celina koja igra vrhunsku timsku igru. Ekipa su koja zna šta hoće i u napadu i u odbrani, i odlično su vođeni od strane trenera Jurice Golemca - rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Zvezde, posle jučerašnje pobede nad Valensijom u Evroligi, sutra dočekuju Cedevita Olimpiju u 11. kolu ABA lige.

- Posle velike pobede nad Valensijom koja za nas mnogo znači, očekujem da se dobro raspoloženje i 'momentum' prenesu i na ovu, za nas vrlo važnu utakmicu - rekao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Saša Obradović

- Nemamo puno vremena da se pripremimo i kao što sam rekao odmah nakon meča u petak, osnovni cilj će biti da oporavimo i osvežimo ekipu za ovo što sledi - dodao je trener Zvezde.

Oba tima su do sada upisala po jedan poraz, s tim da je Cedevita Olimpija odigrala tri meča manje.

Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" igra se u nedelju od 19 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija