• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

11:59

TUŽNA ISPOVEST MILICE DABOVIĆ POTRESLA SRBIJU! Odrekao se sina, pokrao me je, ima dijagnozu iz psihijatrijske ustanove...

Košarka

TUŽNA ISPOVEST MILICE DABOVIĆ POTRESLA SRBIJU! Odrekao se sina, pokrao me je, ima dijagnozu iz psihijatrijske ustanove...

Podeli vest

Bivša reprezentativka Srbije Milica Dabović još jednom je otkrila tešku priču, i šta se dogodilo sa ocem njenog sina

Milica Dabović kaže da se malog Stefana njegov otac odrekao.

- Bilo je preteško sama odgajati dete. Njegov otac nije s nama jako dugo, hvala Bogu na tome. On se odrekao sina na sve moguće načine. Ne zameram mu, lakše mi je sutra da objasnim sinu šta je njegov otac uradio. Sigurna sam da Stefana neće interesovati takav roditelj. Činjenica je da se on pojavljivao nekoliko puta, u naletima, samo da bi uzeo šta mu je bilo potrebno. Žao mi je što je on ušao u moj život samo da bi me pokrao. Ne mogu da se pomirim s time da sam za oca svog deteta izabrala čoveka koji ima dijagnozu iz psihijatrijske ustanove u Beogradu. Žao mi je što sam od svih ljudi izabrala njega. On je daleka prošlost, a moj sin i ja živimo u miru. Kao i svaka majka, borim se za svoje dete - rekao je za Stars Milica.

Foto: Instagram

Milica Dabović

Bivša srpska reprezentativka je otkrila i da li je i dalje u kontaktu sa Stefanovim ocem i kako se oseća povodom toga.

- Nestao je pre dve godine i ne interesuje ga sin. Sad mi je drago zbog toga. Pet dana pred porođaj nisam znala njegovo pravo ime i prezime. Samim tim, nije bilo ni pitanje da se otac upiše u rodni list. Nadam se samo da on vodi računa bar o prvom detetu - zaključila je Milica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 3 godine

Ova zena nije normalna. Stalno bi volela da se pise o njoj. Ima nenormalan pogled a ne mogu da shvatim da je bila u vezi sa covekom kome nije znala ni ime.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija