• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2021

22:12

GROBARI ĆE MU OVO ZAPAMTITI! Teodosić ne uzima Partizan za ozbiljno

Košarka

GROBARI ĆE MU OVO ZAPAMTITI! Teodosić ne uzima Partizan za ozbiljno

Podeli vest

Srpski mađioničar sa košarkaškom loptom Miloš Teodosić je bio najbolji igrač prve faze Evrokupa, a tim povodom je razgovarao za zvanični sajt Evrokupa

O njegovim magičnim asistencijama se priča širom sveta.

To me često pitaju, ali ne menjam mišljenje. Kada napravim asistenciju, dvoje ljudi je srećno; saigrač i ja. Sledećom asistencijom ću obradovati drugog saigrača. Asistencija predstavlja najveći momenat u košarci - rekao je Teodosić.

U prvoj fazi takmičenja, Virtus je ostvario sve pobede.

Kada imate učinak 10-0, zasluge nose svi. Kada stignete u veliki tim, očekivanja su velika. Ko dođe, zna da mora da da sve od sebe i da se stavi na raspolaganje timu i saigračima.

Virtus je nedavno pojačao dokazani NBA as Marko Belineli.

Njegovi kvaliteti su neupitni. Sjajno je pojačanje, ne samo za Virtus, već za evropsku košarku u celini. Tek smo počeli da igramo zajedno. Sačekajte još malo, pa ćete videti.

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić i Aleksandar Đorđević

Ekipu Aleksandra Đorđevića sada očekuje Top 16 faza.

U ovoj fazi takmičenja svaka utakmica je važnija od one u prvoj fazi. Ko god je došao ovde, dokazao je da pripada tom nivou. Moraćemo da budemo posebno dobri i da ne dajemo mnogo šanse protivnicima - poručio je Teo.

Srpski plejmejker je na kraju kao glavne konkurente za trofej u Evrokupi izdvojio Huventud, Unikahu i Uniks iz Kazanja, dok recimo Partizan nije ni spomenuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija