DA TI ZUBI TRNU! Pešić objasnio kako jagnjetina mora da bude pripremljena i kako se jede! GENIJALNO /VIDEO/

Starsportphoto©

18:36 Košarka 0

informer.rs | 22. 01. 2021.

DA TI ZUBI TRNU! Pešić objasnio kako jagnjetina mora da bude pripremljena i kako se jede! GENIJALNO /VIDEO/

Legendarni košarkaški trener Svetislav Pešić je rodom iz Pirota, a poznato je da odatle dolazi najbolje pečenje

Pešić je u razgovoru za "TV Arena sport" pričao o jagnjećem pečenju, kako se priprema, jede i uz koje priloge.

- Jagnje mora da bude iz Pirota. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi trnu. Jede se prstima, mora da bude iseckano na kvadratne parčiće. I, zaboravio sam, luk mora da bude bašun i da su pripremljeni ladni špriceri od rozea i sode - rekao je Pešić.

Predlažemo vam da u sledećem video prilogu pogledate kako je to Kari objasnio, jer svakako mnogo bolje zvuči.

Pešić (71) je, uz Željka Obradovića i Dude Ivkovića, najtrofejniji i najbolji trener svoje generacije.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.