
Starsportphoto©
DA TI ZUBI TRNU! Pešić objasnio kako jagnjetina mora da bude pripremljena i kako se jede! GENIJALNO /VIDEO/
Legendarni košarkaški trener Svetislav Pešić je rodom iz Pirota, a poznato je da odatle dolazi najbolje pečenje
Pešić je u razgovoru za "TV Arena sport" pričao o jagnjećem pečenju, kako se priprema, jede i uz koje priloge.
MOK GRMI! Neistina je da se Olimpijske igre otkazuju

HOROR SCENA U KICBILU! Skijaš pao na glavu u brzi od 147 km/h! /UZNEMIRUJUĆI VIDEO/


- Jagnje mora da bude iz Pirota. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi trnu. Jede se prstima, mora da bude iseckano na kvadratne parčiće. I, zaboravio sam, luk mora da bude bašun i da su pripremljeni ladni špriceri od rozea i sode - rekao je Pešić.
Predlažemo vam da u sledećem video prilogu pogledate kako je to Kari objasnio, jer svakako mnogo bolje zvuči.
Pešić (71) je, uz Željka Obradovića i Dude Ivkovića, najtrofejniji i najbolji trener svoje generacije.
KAO DA SE PARIZ NIJE DESIO! Filipovski najavio meč sa FMP-om!

MIHA DOVODI "DELIJU" U BOLONJU! Iskusni reprezentativac na pragu povratka u Seriju A!

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
informer.rs | Petak, 22. 01. 2021.
-
informer.rs | Petak, 22. 01. 2021.