• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

16:11

ZASLUŽENA POBEDA! Jovanović blista od sreće nakon trijumfa nad Hrvatima!

Košarka

ZASLUŽENA POBEDA! Jovanović blista od sreće nakon trijumfa nad Hrvatima!

Podeli vest

Trener Mege Vladimir Jovanović pohvalio je svoje košarkaše zbog današnje pobede nad Cibonom u ABA ligi

- Mora se reći da je utakmica bila veoma uzbudljiva, ne baš kvalitetna, ali veoma zanimljiva, što sam i očekivao. Čestitam Ciboni na pruženoj igri i mojim momcima na zasluženoj pobedi. Idemo dalje - rekao je Jovanović posle utakmice.

Mega je u uzbudljivoj utakmici pobedila Ciobnu sa 72:71, u 16. kolu ABA lige. Jovanović je naveo da se pribojavao utakmice jer je, kako je rekao, Cibona kvalitetna ekipa.

Foto: Starsportphoto

- Forsirali su dugačke napade, usporili su nas i mi smo jako teško uspevali da pronađemo naš ritam, da pokušamo da trčimo sa spoljnom i unutrašnjom linijom, pre svega sa visokom igračima koji na taj način prave prednost. Moram da kažem da nam je prvenstveno bio zadatak da ih zaustavimo u trčanju i prvo poluvreme smo to radili jako dobro, a u nastavku manje-više. Celu utakmicu nam je veliki problem pravio njihov skok u napadu. I kada smo imali dobre minute u napadu, kada smo imali tečan napad i ubacili neke šuteve za tri poena, oni su se kroz dugačak napad posle ofanzivnog skoka vraćali u meč - kazao je Jovanović.

Mega je ostvarila 11. pobedu u regionalnom takmičenju ove sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija